Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.046
% 1.63
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.046
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Cüzdanı İçin Sadece 2 Deneme Hakkı

Bitcoin, BTC, BTC Cüzdan, Bitcoin Haberleri, halving

Kripto para dünyasında, erken dönem yatırım yapılan Bitcoin’lerin çoğunlukta olduğu ve kaybedilen varlıkların sürekli konuşulduğu bir gerçektir. Ripple şirketinin eski CTO’su Stefan Thomas da bu kayıp yaşayanlardan biridir.

2011 yılında, Satoshi Nakamoto tarafından düzenlenen bir yarışmada “Bitcoin nedir?” adlı bir video yaparak 7002 BTC ödül kazandı. Daha sonra bu BTC’leri IronKey adlı yüksek güvenlikli bir cüzdana gönderdi. Bu cüzdan, 10 kezden fazla hatalı şifre girilmesi durumunda içindeki Bitcoin’leri kalıcı olarak silen bir özellik taşıyor. Şifreleri kaybeden Thomas ise şimdiye kadar 8 kez hatalı denemede bulundu ve sadece 2 deneme hakkı kaldı.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Unciphered adlı bir firma, kripto paraları geri almayı amaçlayan bir şirket olarak, Thomas’ın erişemediği cüzdandaki BTC’leri kurtarabileceğini iddia ediyor. Şirket, Twitter hesabından “Stefan Thomas’a açık bir mektup: Cüzdandaki BTC’leri kurtarmak için yardım etmek istiyoruz.” şeklinde bir tweet attı. Ayrıca, şirket daha önce bu tür cüzdanlara erişim sağlamayı başardığını ve 10 deneme hakkını aşarak 200 trilyon denemenin ardından şifrelere ulaşabilecek teknolojiye sahip olduğunu iddia ediyor.

Son olarak, Thomas’ın bu konuyla ilgili henüz bir yanıt vermediği görülüyor. Bu durum, kripto paraların güvenliği ve erişilebilirliği konusundaki tartışmaları gündeme getiriyor ve kaybedilen varlıkların kurtarılma çabalarını vurguluyor.


İlginizi Çekebilir: Temsilci Casten, Kripto Gizliliği İçin Yasa Tasarısı Sunacak!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir