Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.593
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.593
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

9GAG’ın Memeland Projesi Anında 10 Milyon Dolar Kazandı!

9GAG

Web3 girişim laboratuvarı, daha önce son derece popüler bir Memeland meme sitesi olan 9GAG ‘da çalışmış ekip üyeleri tarafından oluşturuldu. Verilere göre, Web3 firması Memeland’ın (MEME) token satışı, canlı yayına girdikten sadece 42 dakika sonra Perşembe günü 10 milyon dolarlık taahhütlere ulaştı. Topluluk üyeleri daha önce, satışa erişim sağlamak için bir bekleme listesine girmek için çeşitli aktiviteleri tamamlama şansına sahipti.

Ancak Perşembe günü itibariyle, token’lar “Hiçbir işlevi yok. Hiçbir yol haritası yok. Hiçbir taahhüt yok. Hiçbir maddi getiri beklentisi yok. Sadece %100 mizah.” şeklinde sabitlendi.

9GAG'ın Memeland Projesi Anında 10 Milyon Dolar Kazandı!
X İçeriği

Tüm tokenlar zaten tükenmiş olmasına rağmen, satışın Cuma sabahına kadar devam etmesi planlanıyor, bu zaman diliminde önceden bekleme listesine eklenen kullanıcılar tokenlere erişebilecekler. Memeland, popüler bir mizah paylaşım ve haber sitesi olan 9GAG ‘ı kuran ekip tarafından oluşturuldu ve etkili yatırımcılar tarafından desteklendi, YCombinator gibi. Memeland, metaversler, oyun ve NFT’leri birleştiren birkaç benzersiz token (NFT) ve uygulama sunuyor. Metaverseler, genellikle işlemler için bir token kullanan bir blok zinciri üzerinde çalışan sanal alanlara atıfta bulunur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir