Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.188
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.188
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance ve Ronaldo, Üçüncü NFT Serisini Başlatıyor!

Binance ve Ronaldo

Futbol efsanesi Cristiano Ronaldo ve dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, “CR7 ForeverZone” adlı üçüncü NFT koleksiyonlarını duyurarak işbirliklerine devam ediyorlar. Bu özel koleksiyon, 50,000 adet sınırlı sayıda gizemli kutudan oluşuyor ve bu kutular borsanın yeni ve mevcut kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak.

Bu ortaklığın ana hedefi, spor ve eğlence sektöründe fan etkileşimini kökten değiştirerek daha fazla hayranı Web3 alanına çekmek.

You might like: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum

Ronaldo’nun üçüncü NFT koleksiyonu olan CR7 ForeverZone, bu gizemli kutular aracılığıyla eşsiz CR7 ilhamlı NFT’lere erişim sağlıyor ve hayranları efsanevi oyuncuya daha da yaklaştırmayı amaçlıyor. Koleksiyon, imzalı futbol topları, formalar, Binance Blockchain Week (Blokzincir haftası) için biletler ve önceki Ronaldo işbirliklerinden özel NFT’ler içeriyor. Bir adet altın bileti NFT ise Ronaldo ile birebir tanışma ve antrenman yapma özel şansını sunuyor.

Heyecanını dile getiren Ronaldo, “Her zaman hayranlarımdan inanılmaz enerji ve destek hissettim ve onlarla daha da yakınlaşan bir şekilde paylaşmak istedim.

Binance’in Baş Pazarlama Sorumlusu Rachel Conlan, Ronaldo’nun spor tarihini inovasyonla birleştirmedeki kilit rolüne vurgu yaptı. Bu ortaklık, spor ve eğlence alanında Web3’e dayalı geleceğe doğru önemli bir adım olarak görülüyor.

Bu işbirliği geçen yaz başladı ve Binance, Ronaldo’nun hayranlarına NFT platformu aracılığıyla eşsiz deneyimler sunma sözü verdi. Ronaldo’nun önceki NFT koleksiyonları olan “CR7” ve “Forever CR7: The GOAT” büyük ilgi gördü ve en iyi futbol anılarını ölümsüzleştiren dijital koleksiyonları sergiledi. Ronaldo, Eylül ayında futbol ve NFT varlıklarıyla ilgili sorulara cevap vermek için bir yalan makinesi testinden geçti.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir