Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.935
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.935
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ledger Cüzdan Al, Bitcoin Kazan!

Soğuk cüzdan üreticisi Ledger, Coin Mühendisi takipçilerine özel yeni “Bitcoin Kazan” etkinliğini duyurdu. İşte detaylar!

Günümüzde dijital varlıklarınızı güvenle saklamak, kripto dünyasında önemli bir adımdır. İşte bu noktada yatırımcılar çeşitli soğuk cüzdanları tercih etmektedir. Ledger ise Nano S+ ve X ile bu sektörde önemli bir bilinirliğe ve güvene sahiptir.

İlginizi Çekebilir: FOMC Tutanakları Açıklandı! Bir Sonraki Faiz Kararı Nasıl Olacak?

Donanım cüzdanları olarak bilinen bu ürünler, özel anahtarlarınızı güvenle saklayarak online tehditlere karşı koruma sağlar. Yüksek güvenlik standartları ve kullanım kolaylığıyla, Ledger Nano S+ ve X, kullanıcılar tarafından beğenilen ürünler arasındadır.

Eğer henüz soğuk cüzdan kullanmaya başlamadıysanız Ledger ile Coin Mühendisi ailesine özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Özel Teklif: 10 Dolarlık Bitcoin Hediyeniz Sizi Bekliyor!

Bu fırsatı kaçırmayın! Ledger Nano S+ veya X satın alan herkese, 10 dolarlık Bitcoin hediye ediyoruz. Bu, kripto dünyasına adım atmak isteyenler veya mevcut varlıklarını daha güvenli bir şekilde yönetmek isteyenler için güzel bir fırsat.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

  1. Burada yer alan özel bağlantıya tıklayın.
  2. İhtiyacınıza uygun olan Ledger Nano S+ veya X’i seçin.
  3. Alışverişinizi tamamlayın ve ödemenizi yapın.

Kripto dünyasına güvenle adım atmak ve aynı zamanda 10 dolarlık Bitcoin kazanmak için bu fırsatı kaçırmayın! Ledger Nano S+ ve X ile, varlıklarınızı güvende tutun. Hemen buraya tıklayarak bu benzersiz teklifi değerlendirin!

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir