Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.760
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.760
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

DCG, Genesis Global ’ın Kripto İşlemlerine Son Veriyor!

Barry Silbert’in Dijital Para Grubu‘nun (DCG) bir bağlı ortaklığı olan Genesis Global Trading, 18 Eylül’den itibaren “iş nedenleriyle” kripto spot işlem hizmetini sonlandıracağını duyurdu. DCG’nin ilgili şirketlerinden biri olan kripto kredi veren Genesis Global Holdco, Ocak ayında iflas etmişti. O zaman DCG, işlem operasyonunun “her zamanki gibi faaliyetine devam edeceğini” belirtmişti.

İlginizi Çekebilir: Ripple Labs, Avustralya ve Brezilya’da Likidite Merkezi Açıyor

“Bu karar gönüllü olarak ve iş nedenleriyle alındı,” Genesis bir sözcü aracılığıyla Salı günü yaptığı açıklamada dedi. “Hizmetlerin düzenli bir şekilde sonlandırılması için düzenleyici otoritelerle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz.”

GGC International Ltd. aracılığıyla sunulan spot ve türev işlem hizmetleri faal durumda kalmaya devam ediyor, şirket söyledi. Genesis Global Trading, web sitesine göre, “New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı tarafından sanal para birimi işletme faaliyetinde bulunmak üzere lisanslıdır.” GGC International, Genesis Bermuda Holdco Ltd.’nin tamamen sahip olduğu bir İngiliz Virgin Adaları şirketidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir