Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.877
% 2.51
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.877
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bakery ,Topic Market’e 2 Milyon Dolarlık Yatırımı Duyurdu.

Bakery

Heyecanla duyuruyoruz ki, Bakery Swap‘in yatırım bölümü olan Bakery Incubator, sıcak konuları ticaret yapabileceğiniz devrim niteliğinde bir sosyal platform olan Topic.Market‘e stratejik olarak 2 milyon dolar yatırım yaptı.

Bakery bu yatırım ile Topic.Market‘in büyümesini desteklemeye kararlıyız ve bu, ürün danışmanlığından pazar genişlemesine kadar çeşitli yönlerde gerçekleşecek ve SocialFi sektöründeki vizyonumuzla uyumlu olacaktır.

Bakery ,Topic Market'e 2 Milyon Dolarlık Yatırımı Duyurdu.

Topic.Market’ı Tanıtıyoruz

Topic.Market‘ta sadece kripto trendlerinden son dakika haberlerine kadar popüler konular hakkındaki görüşlerinizi dile getirmekle kalmaz, aynı zamanda bu fırsatları değerlendirmek için de bir fırsat yakalarsınız.

Sosyal bir platform ve ticaret platformu olarak hizmet veren Topic.Market, popüler konular hakkındaki görüşlerinizi ifade etmek için “Destekler” satın almanıza olanak tanırken, aynı zamanda bunları kar elde etmek için ticaret yapmanıza da imkan verir.

Topic.Market Beta Aşaması

Topic.Market, gelecek hafta Beta aşamasına geçmeyi planlıyor. Beta Erişim Kodlarını dağıtmak için bir dizi pazarlama kampanyası olacak. Lütfen resmi duyurularına dikkat edin.

Geleceğe Dönük İşbirliği

İleriyi düşündüğümüzde, Topic.Market ile işbirliği fırsatlarımızdan heyecan duyuyoruz. Ortak pazarlama etkinlikleri, ürün entegrasyonu ve Launchpad fırsatları dahil olmak üzere çeşitli alanlarda genişleyecek olan işbirliğimiz, bir araya getirdiğimiz çabalarımızın kullanıcılarımıza benzersiz değer katabileceği dinamik bir ekosistem oluşturma taahhüdümüzü yansıtıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir