Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.991
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.991
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance.US’te Yeni İstifalar Geldi!!!

yeni istifalar

Binance.US’in Hukuk Başkanı Krishna Juvvadi ve Baş Risk Sorumlusu Sidney Majalya’i şirketten istifa etti.

Bu istifaların nedeninin SEC’in borsaya açtığı davandan kaynaklı olarak borsanın işlem hacminde düşüş yaşadı. Bundan dolayı çalışanlarının üçte birini işten çıkaracağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde ise Binance.US CEO’su Brian Shroder istifa etmişti. Yerine ise geçici süreliğine Baş Hukuk Sorumlusu Norman Reed geldi.

SEC Binance.US’e  Amerika’da yasa dışı olarak bir trade platformu işlettikleri iddiasıyla dava açmışlardı. Bunun sonucunda borsada hacim düşüşü oldu.

Binance.US sözcüsü, bu istifalar ile ilgili hiçbir açıklama yapmazken Brian Shroder istifa ettiğini ve işten çıkarımların başladığını doğrulamıştı.

Binance.US sözcüsü, Borsanın kendi faaliyetlerine odaklandıklarını ve bu süreçte atılacak adımları değerlendiklerini söyledi.

Sözcü, Bugün attığımız adımlar, Binance.US’yi finansal istikrarını yedi yılı aşkın bir süredir sürdürmesine ve müşterilerimize kripto borsası hizmetleri sunmaya devam etmesine olanak tanıyan önemli bir adımdır. SEC’in sektörümüze yönelik agresif müdahaleleri ve bunun işimize olan etkileri, Amerikan iş dünyası ve inovasyon için somut sonuçlar doğuruyor ve bu, ne yazık ki bu olumsuz örneğin bir yansımasıdır.

▪️ SEC’in sektörümüzü etkileyen agresif müdahaleleri ve bu müdahalelerin işimize yaptığı etkiler. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki iş dünyası ve inovasyon için ciddi sonuçlar doğuruyor dedi.

Son Dakika Haberlerine En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir