Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.586
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.586
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

beoble 7 Milyon Dolarlık Tohum Fonu Topladı

beoble

Hong Kong merkezli Web3 sosyal platformu beoble, aralarında Hashkey, Samsung, DCG, DWF Ventures, Nomura Laser Digital, Cypher Capital ve Blockchain Founders Fund’ın da bulunduğu çeşitli yatırımcılardan toplam 7 milyon dolar elde ederek tohum finansman turunu başarıyla tamamladı.

beoble Birden Fazka Yatırımcıdan 7 Milyon Dolarlık Tohum Fonu Sağladı

Hong Kong merkezli Web3 girişimi beoble, Hashkey, Samsung, DCG, DWF Ventures, Nomura Laser Digital, Cypher Capital ve Blockchain Founders Fund gibi çeşitli yatırımcılardan 7 Milyon Dolar tohum fonu sağladığını duyurdu.

Bu önemli fon enjeksiyonu, tohum öncesi duyurularını üç ay takip ediyor.

beoble’ın stratejik planı, gelecek ay beoble V2’yi tanıtmak için toplanan sermayeyi dağıtmayı içeriyor. Bu güncellenmiş sürüm, çoklu zincir entegrasyonu, uygulama içi sosyal ticaret yetenekleri, tezgah üstü (OTC) ticaret işlevi, işletmeler arası (B2B) entegrasyonlar ve yenilikçi sohbet tabanlı reklam çözümleri dahil olmak üzere bir dizi gelişmiş özellik vaat ediyor.

beoble CEO’su ve kurucu ortağı Sung Min Cho, Cryptonews’e yaptığı açıklamada, “Son Tohum turumuz, herkesin güvenli ve özgün bir şekilde etkileşime girmesini sağlayarak Web3 iletişiminde devrim yaratma vizyonumuzu besliyor. Bir gün her bireyin gerçek bir Web3 yöntemiyle etkileşime girebileceği ve etkileşim kurabileceği bağlantılı bir dünyayı teşvik etmeyi hedefliyoruz.”

Merkezi olmayan sosyal medya alternatiflerine yönelik talep giderek artıyor. Aralık ayındaki beta lansmanından bu yana hızlı bir büyüme kaydeden beoble, yalnızca Ocak 2024’te aylık 354.000 aktif kullanıcıya ve 600.000 aylık aktif cüzdana ulaştı. Bu artış, platformun merkezi platformlarda veri gizliliği ve kullanıcı sahipliğine ilişkin artan endişeler nedeniyle merkezi olmayan sosyal medya seçeneklerine yönelik artan talebi karşılama potansiyelinin altını çiziyor.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir