Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.264
% 2.60
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.264
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Futures, Düzenlediği Yarışmada 1.4 Bitcoin ve Tesla Hediye Ediyor !

Binance Futures, tüm uygun kullanıcıların katılabileceği ve 1.4 BTC‘lik token kuponları,  4 Tesla Model Y ve daha fazlası dahil olmak üzere özel ödüllerin paylaşılacağı Futures Ultimate Challenge‘ı başlatmaktan heyecan duyduğunu açıkladı!

Bu kampanya, 2024-02-18 17:00 (TSİ) ile 2024-03-17 16:59 (TSİ) tarihleri arasında gerçekleşecek olan özel bir etkinlik serisidir. Bu dönem boyunca, tüm uygun kullanıcılar, toplamda 1.4 BTC‘lik token kuponları, 4 adet Tesla Model Y ve daha pek çok özel ödül kazanma şansı sunan Futures Ultimate Challenge‘a katılabilir.

Etkinlikler:

  1. Günlük BTC Fiyat Tahmini: BTCUSDT Sürekli Sözleşmesinin ertesi gün 17:00’te (TSİ) işaret fiyatını doğru tahmin ederek her gün 0.05 BTC‘lik token kuponu kazanma şansı.
  2. Haftalık Tesla Meydan Okuması: Her hafta belirli görevleri tamamlayarak Altın Biletler kazanma ve her hafta bir Tesla Model Y kazanma şansı.

Kampanyaya katılmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Adım 1: Binance Futures hesabınıza giriş yapın. Hesabınız yoksa, hemen kaydolabilirsiniz.

Adım 2: Promosyon sayfasında, takip eden günün 17:00‘sinde BTCUSDT Sürekli Sözleşmesinin fiyatını tahmin edin.

Adım 3: Haftalık Meydan Okumalara katılmak için [Katıl] düğmesine tıklayın ve Altın Biletler almak için görevleri tamamlayın.

Günlük BTC Fiyat Tahmini etkinliğinde, en doğru tahmini veren kullanıcılar her gün 0.05 BTC‘lik token kuponu kazanma şansına sahip olacaklar. Haftalık Tesla Meydan Okuması’nda ise, her hafta bir Tesla Model Y ve 20,000 USDT değerinde ödül kazanma şansı bulunmaktadır.

Eğer bir günde birden fazla kullanıcı en doğru fiyat tahminini sunarsa, fiyat tahminini daha erken gönderen kullanıcı o günün kazananı olarak kabul edilecektir. Her kullanıcı Etkinlik A’da birden fazla ödül kazanabilir ve Promosyon Dönemi boyunca maksimum 28 benzersiz kazanan katılımcı olabilir.

Etkinlik B: Haftalık Tesla Meydan Okumasına Katılın ve Bir Tesla Model Y Kazanın & 20,000 USDT Paylaşın !

Kullanıcılar, Promosyon Dönemi’nin her haftası için (yani, Pazar günü TSİ 17:00 ile takip eden Pazar günü UTC 16:59 arası) Altın Biletler kazanmak için Haftalık Tesla Meydan Okuması’nda aşağıdaki görevlerden herhangi birini tamamlayabilirler. Her bir Altın Bilet, benzersiz bir sayısal tanımlayıcı ile atanmaktadır.

Her haftanın sonunda (yani, Pazar günü TSİ 16:59), Promosyon Dönemi boyunca, Binance Futures, BNB Beacon Zinciri’nin blok karma değerine en fazla ardışık aynı rakamlara sahip Altın Bilet’i tutan bir kullanıcıyı seçecektir. Bu kullanıcı, 50,000 dolar değerindeki bir Tesla Model Y kazanacaktır. Daha fazla bilgi için BNB Beacon Zinciri Karma Değerine Dayalı Ödül Seçim Kurallarına başvurun.

Bunun yanı sıra, Binance, Promosyon Dönemi boyunca her haftanın sonunda en az bir Altın Bilet tutan 1,000 katılımcıya, her biri 5 USDT işlem ücreti iadesi kuponu verecektir. Bir kullanıcının sahip olduğu Altın Bilet sayısı ne kadar fazlaysa, ödül kazanma şansı o kadar yüksek olacaktır!

Binance Futures Düzenlediği Yarışmada 1.4 Bitcoin ve Tesla Hediye Ediyor !
Not: Kullanıcılar, belirtilen görevleri başarıyla tamamlamış olup olmadıklarını, her 60 dakikada bir güncellenen promosyon sayfasında kontrol edebilirler.

Şartlar ve Koşullar:

Herhangi bir COIN-M veya USDⓈ-M vadeli işlem sözleşmesinde yapılan işlemler uygun işlemler olarak kabul edilecektir.

Her hafta, Pazar gününden 17:00 (TSİ) başlayarak, takip eden Pazar günü 16:59 (TSİ) tarihine kadar ve her gün, takip eden günün 17:00 (TSİ) ile 16:59 (TSİ) tarihleri arasında işlem yapılmalıdır.

Ödüllerin Dağıtımı:

Günlük BTC Fiyat Tahmini’nin kazananları, takip eden günün sonunda promosyon sayfasında ilan edilecek, Haftalık Tesla Meydan Okuması ve işlem ücreti iadesi kuponlarının haftalık kazananları ise her haftanın sonunda bir gün içinde promosyon sayfasında duyurulacaktır.

Tüm kupon ödülleri, kazananlar promosyon sayfasında ilan edildikten sonra bir gün içinde uygun kullanıcılara dağıtılacaktır.

Kullanıcılar, kupon ödüllerini Hesap > Ödüller Hub’u aracılığıyla alabilir ve kullanabilirler.

Tüm kupon ödülleri, dağıtımdan itibaren 30 gün içinde sona erecektir. Uygun kullanıcılar, kuponlarını sona ermeden önce talep etmelidirler. Bir Binance kuponunu nasıl kullanacağınızı öğrenin.

Tesla Model Y ödülü, 50,000 USDT‘lik bir token kuponu olarak araç satın alma fonu olarak dağıtılacaktır.

Kullanıcılar, Tesla resmi web sitesinde Tesla Model Y siparişlerini vermek ve tüm siparişle ilgili ve teslimat iletişimini doğrudan Tesla ile yönetmek zorundadır.

Kullanıcılar, kazanılan ödülleri doğrulama için bir sipariş ekran görüntüsü Binance ekibine sunmalıdır.

Binance ekibinin onaylamasından sonra, kazanan kullanıcılar, gönderimden sonraki 30 gün içinde 50,000 USDT‘lik token kuponunu alacaklardır. Kullanıcılar ödüllerini 30 gün içinde talep etmelidirler.

Ek promosyon şartları ve koşulları geçerlidir ve buradan erişilebilir.

Binance Resmi Etkinlik Sayfası 

Binance Futures (Vadeli İşlemler) %10 İndirimli İşlem Yapmak İçin Tıkla

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir