Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$60.966
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 60.966
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Kripto Para Borsası Backpack, Banxa ile Ortaklık Kurdu

Backpack

Kripto para borsası Backpack, lansmanının ardından sadece birkaç gün içinde 24 saatlik işlem hacminde 1 milyar doları aştı ve dijital varlık hizmetlerini genişletmek için Banxa ile yeni bir ortaklık duyurdu.

Bu yeni ortaklık, Backpack kullanıcılarına 130’dan fazla ülkede kredi kartları, banka havaleleri ve e-cüzdanlar gibi çeşitli yöntemlerle fiat para birimleriyle kolayca kripto para alıp satma imkanı sunuyor.

Blockchain uzmanı Anndy Lian, işbirliği ile ilgili olarak “Borsanın kullanıcıları ve borsanın genel deneyimi için olumlu bir adım ve benimsemeyi ve likiditeyi artıracak.” dedi.

Backpack, ön sezonunun başladığı tarihten sadece dört gün sonra günlük işlem hacminde 1 milyar doları aştı ve 15 Şubat’ta 24 saat içinde 300 milyon dolara ulaştı. Kurucu ve CEO Armani Ferrante, kullanıcıları aşırı heyecana karşı uyarıyor ve sorumlu bir şekilde işlem yapmalarını söylüyor.

Backpack, Ekim 2023’te Dubai Sanal Varlık Düzenleme Kurumu’ndan sanal varlık hizmet sağlayıcısı lisansı aldı ve yılın ikinci yarısında uluslararası alanda birkaç lisans daha edindi.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir