Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.173
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.173
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cube Exchange: Hibrit Kripto Para Borsası Kullanım ve Detayları!

Cube

Cube Exchange, geleneksel finans ve blok zincir teknolojisinin en iyilerini birleştiren hibrit bir kripto para ticaret platformudur. Cube, kullanıcılarına güvenli, şeffaf ve verimli bir dijital varlık pazarı sunar.

Cube Exchange ile sevdiğiniz dijital varlıkları alabilir, satabilir ve takas edebilir, gelişmiş ticaret araçlarından, düşük işlem ücretlerinden, puan ve ödüllerden yararlanabilirsiniz.

Cube Exchange, 2023 yılında kurulmuş ve 9 milyon dolar yatırım almıştır. Kripto para ticaretine yeni bir soluk getirmeyi hedeflemektedir.

Cube Exchange, Neden Tercih Edilmeli?

  • Hibrit bir ticaret platformu: Cube Exchange, geleneksel finans ve blok zincir teknolojisini birleştiren bir ticaret platformudur. Bu sayede, kullanıcılar hem off-chain hem de on-chain yerleştirme avantajlarından yararlanabilir.
  • Güvenli, şeffaf ve verimli bir dijital varlık pazarı: Cube Exchange, kullanıcıların dijital varlıklarını güvenle almasını, satmasını ve takas etmesini sağlar. Gelişmiş bir MPC cüzdan sistemi kullanarak kullanıcı varlıklarını korur ve her işlemin güvenilir bir kripto ekonomisi için bir adım olduğunu savunur.
  • Gelişmiş ticaret araçları: Cube Exchange, kullanıcılarına derinlik tablosu, eşitleyici, süpürge, dönüştürücü ve paket gibi yenilikçi ve kullanışlı ticaret araçları sunar. Bu araçlar, kullanıcıların piyasa dinamiklerini takip etmesine, pozisyonlarını aydınlatmasına, rekabet ortamını görmesine, dijital varlıklar arasında hızlı ve ucuz dönüşümler yapmasına ve portföylerini çeşitlendirmesine olanak tanır.
  • Düşük işlem ücretleri, puanlar ve ödüller: Cube Exchange, kullanıcılarına düşük işlem ücretleri, puanlar ve ödüller sunar. Kullanıcıların sadakatini ve katılımını ödüllendirmek için bir puan sistemi geliştirilmiştir. Puanlar, işlem ücretlerini azaltmak, özel promosyonlara erişmek ve dijital varlıklara dönüştürmek için kullanılabilir.
  • Gelişmiş ticaret ara yüzü ve mobil uygulama: Cube Exchange, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli traderler için kullanımı kolay ve özelleştirilebilir bir ticaret ara yüzü sunar. Ayrıca, mobil uygulama desteği sayesinde kullanıcılar istedikleri zaman ve yerde işlem yapabilirler.

Hangi İşlem Çiftleri Mevcut?

Cube Exchange ile birlikte şu anda; BTC, ETH, SOL, BONK, RENDER, HNT, EURC, HONEY, MOBILE, JTO, MNDE, NEON, PYTH, GMT, RAY, ORCA, DOGE, IOT, ZBC, WIF, MOUTAI, GECKO, JUP, TAKI, HXRO, WEN, SAMO, CROWN ve MXM varlıklarının USDC pariteleri ile işlem yapılabilmektedir.

Nasıl Kayıt Olunur?

Siz de Coin Mühendisi referans bağlantısıyla kayıt olarak, çeşitli fırsatlar ve komisyon indirimlerinden faydalanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Buraya tıklayarak web sitesine gidin ve sağ üst köşedeki “Kayıt Ol” butonuna tıklayın.
  2. Adınızı, soyadınızı, e-posta adresinizi, telefon numaranızı, şifrenizi ve ülkenizi girin. Kullanıcı sözleşmesini ve gizlilik politikasını kabul edin ve “Kayıt Ol” butonuna tıklayın.
  3. E-posta adresinize bir doğrulama kodu gönderilecektir. Bu kodu web sitesindeki ilgili alana girin ve “Doğrula” butonuna tıklayın.
  4. Telefon numaranıza bir SMS kodu gönderilecektir. Bu kodu web sitesindeki ilgili alana girin ve “Doğrula” butonuna tıklayın.

Hesabınız başarıyla oluşturulmuştur. Artık Cube Exchange’de dijital varlık alım satımı yapabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Cube Exchange: Hibrit Kripto Para Borsası Kullanım ve Detayları!

  • Giriş: Cube Exchange ara yüzüne giriş yapmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz. Giriş yapmak için bir kullanıcı adı ve şifreye ihtiyacınız vardır. Eğer henüz hesabınız yoksa, kayıt olmak için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz.
  • Piyasa: Mevcut olan tüm dijital varlıkların fiyatlarını, hacimlerini, değişimlerini ve grafiklerini görebilirsiniz. İstediğiniz bir dijital varlığı seçerek, alım satım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Alım Satım: Cube Exchange ara yüzünde, alım satım işlemleri için iki seçeneğiniz vardır: Limit ve Piyasa. Limit seçeneği, belirlediğiniz bir fiyattan alım satım yapmanızı sağlar. Piyasa seçeneği, anlık piyasa fiyatından alım satım yapmanızı sağlar. Alım satım işlemlerinde, işlem ücreti olarak %0.1 oranında bir komisyon alınır.
  • Cüzdan: Cüzdan bölümünde, sahip olduğunuz dijital varlıkların miktarlarını, değerlerini ve yatırma/çekme işlemlerini görebilirsiniz. Yatırma/çekme işlemleri için, her dijital varlık için farklı bir minimum miktar, ücret ve süre vardır.
  • Puan: Puan bölümünde, kazandığınız puanları, puan kazanma yollarını ve puan harcama seçeneklerini görebilirsiniz. Puanlar, işlem ücretlerini azaltmak, özel promosyonlara erişmek veya dijital varlıklara dönüştürmek için kullanılabilir.

Cube Exchange: Hibrit Kripto Para Borsası Kullanım ve Detayları!

  • Ayarlar: Ayarlar bölümünde, hesabınızla ilgili bilgileri, güvenlik ayarlarını, bildirim ayarlarını ve dil seçeneklerini görebilir ve değiştirebilirsiniz. Ayrıca, hesabınızı silmek isterseniz, bu bölümden talep edebilirsiniz.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir