Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.151
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.151
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ark Invest Yaklaşık 100 Milyon Dolarlık Coinbase Hissesi Sattı

Ark Invest

Ark Invest ‘in 100 milyon dolar değerinde Coinbase hissesi satması soru işaretlerine yol açtı. Cathie Wood’un ARK Invest’i beklenmedik bir satış gerçekleştirdi. Analizciler ve yatırımcılar bu hamleyi anlamaya çalışıyor.

Ark Invest Soru İşaretleri Yarattı

ARK Invest’ yakın zamanda Coinbase hisselerinde yaklaşık 100 milyon dolarlık satış yaptı. Bu da önemli tartışmalara yol açtı. Büyüklüğü nedeniyle dikkat çeken satış, çeşitli analiz firmalarını pozisyonlarını yeniden değerlendirmeye sevk etti, hatta bazıları önceki kararlarını tersine çevirdi ve çelişkili raporlar yayınladı. Coinbase’deki önemli varlıklarıyla tanınan ARK Invest, Cuma günü 90 milyon dolarlık elden çıkarma işlemini gerçekleştirerek son dönemdeki en büyük satışlardan birine imza attı.

Cathie Wood’un liderliğindeki ARK Invest, Coinbase ve Tesla gibi teknoloji şirketlerine büyük yatırımlar yapmasıyla tanınıyor. Şirketin son önemli satışı, özellikle Kasım ve Aralık aylarında dikkat çeken bir dizi önemli elden çıkarmanın ardından geldi.

Cuma günü ARK Invest, tek bir işlemle 90 milyon dolar değerinde COIN hissesini elden çıkardı. Ek olarak, Bu satışlar ARK Innovation ETF, ARK Next Generation Internet ETF ve ARK Fintech Innovation ETF aracılığıyla gerçekleştirildi.

Analistler Coinbase Hisseleri Hakkında Hemfikir Değil

Analistlerin Coinbase hisselerine ilişkin görüşleri çeşitli ve çelişkili olmaya devam ediyor. Ayrıca,  KBW gibi bazıları fiyat hedeflerini önemli ölçüde yükseltirken, JPMorgan gibi diğerleri şeffaflık konusundaki endişeleri gerekçe göstererek daha eleştirel bir tutum benimsedi. Örneğin Mizuho, mevcut hisse fiyatının üçte birini temsil eden 60 dolarlık muhafazakâr bir fiyat hedefi yayınladı.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir