Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.941
% 1.32
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.941
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Borsası’nda Kaldıraçlı İşlemler Kalkıyor Mu?

Binance

Binance borsası, kripto para birimlerinin yükselişine veya düşüşüne dayalı olarak işlem yapılabilen kaldıraçlı coinleri liste dışı bırakma kararı aldı. Bu adım, platformun son dönemde izlediği yoğun liste dışı bırakma politikasının bir parçası olarak öne çıkıyor. Bitcoin, Ethereum ve BNB gibi önemli kripto varlıklarının da aralarında bulunduğu birçok “up-down” kripto çifti, artık Binance platformunda bulunmayacak.

Binance, kaldıraçlı coinler olarak bilinen ve yatırımcıların coinlerin fiyat hareketlerine göre işlem yapabildiği bu çiftleri tamamen kaldıracağını duyurdu. Bu çiftlerin artık platformda yer almayacağına dair kesin bir karar verilmiş durumda.


Bu yazıda dikkatinizi çekecektir: Coinbase Bitcoin Desteğini Sonlandırdı! Felaket?


Kripto borsası, “UP ve DOWN” olarak adlandırılan ve fiyat hareketlerine dayalı olarak işlem yapılabilen kaldıraçlı coinlerin artık platformda sunulmayacağını açıkladı. Bu hizmetin 3 Nisan 2024 tarihinden itibaren sunulmayacağı belirtildi. Ayrıca, 28 Şubat 2024 tarihinden itibaren kayıtların durdurulacağı ve geri ödemelerin yapılmayacağı bildirildi. Bu tarih ve saat itibarıyla, ilgili coinlerin pozisyonları otomatik olarak kapatılacak.

Kapatılan pozisyonlardaki coinler, borsa tarafından doğrudan USDT’ye çevrilecek. Bu adımın, Binance kullanıcıları için önemli bir değişiklik olduğu ve yatırımcıların dikkatlice takip etmeleri gerektiği vurgulanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir