Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.919
% 2.47
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.919
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cathie Wood’dan Spot Ethereum ETF Açıklaması

Cathie Wood’dan Spot Ethereum ETF Açıklaması

Ark Invest CEO’su Cathie Wood, 13 Şubat’ta Wall Street Journal’a verdiği röportajda, düzenleyicilerin çok az kripto para için ETF onayı vermesini beklediğini söyledi.

Wood, “Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Bitcoin ve Ethereum dışındaki herhangi bir kripto para için onay vermesine şaşırırız.” açıklamasında bulundu.


İlginizi Çekebilir: Orderly Network 2024 Planlarını Açıkladı!


Wall Street Journal, SEC başkanı Gary Gensler’in Bitcoin’i tarihsel olarak bir emtia olarak tanımladığını, ancak Ethereum hakkındaki duruşunun belirsiz olduğunu vurguladı. Diğer yetkililer de Ethereum’u bir emtia olarak sınıflandırdı. Emtia Vadeli İşlem Komisyonu (CFTC) başkanı Rostin Benham, Mart 2023’teki bir Senato Tarım Duruşması’nda bu iddiayı savundu.

Gensler, Ocak ayında yapılan Bitcoin ETF onaylarının diğer varlıklar için çok fazla şey ifade etmediğini belirterek, önceki gelişmelerin daha geniş onayları garanti etmediğini açıkladı.

Ark, halihazırda ARKB kodlu bir Bitcoin ETF ve Bitcoin ile Ethereum için çeşitli vadeli işlem stratejileri ETF’leri sunuyor. Ayrıca, Mayıs ayında SEC’in spot Ethereum ETF başvurularını onaylayacağını düşünüyor.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir