Kriptolar:
29758
Bitcoin:
$68.621
% 3.61
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.16
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 1.54
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 68.621
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

DCG 2024’ün İlk Çeyreğinde Önemli Bir Artış Yaşadı

DCG 4. Çeyrek Gelirlerinde %59 Artış Raporladı!
Digital Currency Group (DCG), 2024 yılının ilk çeyreğinde gelirlerinde önemli bir artış yaşadı; bu, kripto para birimlerinin artan fiyatlarının tetiklediği kayda değer bir toparlanmaya işaret ediyor. Barry Silbert liderliğindeki holding, geçen yılın aynı dönemine göre %51’lik kayda değer bir artışı temsil eden 229 milyon dolarlık konsolide gelir bildirdi.
Gelir artışı, DCG‘nin Grayscale, Foundry ve Luno dahil yan kuruluşlarının güçlü performanslarına bağlandı. Özellikle Grayscale, Bitcoin fiyatlarındaki artışın etkisiyle 156 milyon dolarlık gelirle başı çekti. Foundry, esas olarak staking faaliyetleri ve ekipman satışlarından kaynaklanan 51 milyon dolarlık gelirle onu takip ederken, Luno, artan piyasa oynaklığının ortasında artan ticaret hacimlerinden yararlanarak 16 milyon dolarlık gelirle katkıda bulundu.
Bu güçlü finansal performans, bir dalgalanma döneminin ardından son zamanlarda fiyatlarda artışa tanık olan kripto para piyasasında daha geniş bir canlanmanın altını çiziyor. Örneğin Bitcoin, Mart ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 73.000 dolara ulaştı.
DCG’nin geri dönüşü, DCG’nin sahibi olduğu Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC) de dahil olmak üzere birçok spot Bitcoin ETF’sinin ABD düzenleyicileri tarafından onaylanması da dahil olmak üzere olumlu piyasa gelişmelerine de bağlanıyor. GBTC, diğer ETF’lerle rekabete rağmen önemli bir pazar payını korudu ve 2024’ün ilk çeyreğinde spot bitcoin ETF pazarının %26,5’ini oluşturdu.
DCG için bu mali geri dönüş, son yıllarda hukuki anlaşmazlıklar ve mali sıkıntılar da dahil olmak üzere zorlu koşulların üstesinden gelinmesinin ardından geldi. Bağlı kuruluşu Genesis’in iflası ve düzenleyici otoriteler ve sektör figürleriyle yaşanan hukuki mücadeleler önemli zorluklar yarattı. Ancak Kasım ayında CoinDesk’in Bullish’e satılması gibi kayıpları hafifletme çabaları DCG’nin mali toparlanmasına katkıda bulundu.
Genel olarak DCG’nin 2024’ün ilk çeyreğindeki güçlü performansı, değişken kripto para birimi ortamında gezinme konusundaki esnekliğini ve uyarlanabilirliğini yansıtıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir