Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.871
% 6.01
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.871
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Coinbase Hissesinin Büyük Yükselişi Durdu!

Coinbase

Coinbase hissesinin yükselişi durdu, hisse geçtiğimiz ay 110 $’ın biraz üzerinde olan yıllık zirveden %28’den fazla düştü.

Coin Mühendisi’nin yazdığı blog yazısında kripto borsası 2. Çeyrek raporunu açıkladıktan sonra hisseleri yükseldi. Fakat geçtiğimiz hafta boyunca hisse %11 düşüş yaşadı.

SEC’in firmaya karşı açtığı davaya rağmen, Coinbase Haziran ve Temmuz aylarının büyük bölümünde daha yüksek işlem gördü. Bunun nedeni ise şirketin çok çeşitli varlık yönetimi şirketleriyle birlikte çalışacağına dair haberlerin çıkmasıydı.

Coinbase ayrıca, 3 Ağustos’ta kazanç bildirdiğinde Wall Street’in gelir beklentilerini aştı. Fakat, yeni spot bitcoin ETF’lerinin Coinbase için ne kadar gelir getireceği belirtilmedi. Ayrıca borsa piyasa gözetimi paylaşım anlaşmaları için tam bir nicelik belirtmedi. Bu nedenle Cboe ve Nasdaq hala SEC’in fonları onaylamasına bağlı.

Baş işletme sorumlusu Emilie Choi,

“Yakın vadede para kazanmanın birincil yolu AUCC’ler aracılığıyladır.” dedi. “Sonrasında, yerleşim ve diğer hizmetler gibi elde edebileceğimiz çok sayıda yan gelir olduğunu düşünüyoruz.”

“Heyecanlanmamızın nedeni, bunun gerçekten pastayı genişletmesi ve alan için olumlu etkiler yaratması gerektiğidir.” diye sözlerine devam etti. Ayrıca ürünler göz önüne alındığında bir spot ETF’ye ait olduğu için alanın hala erken vuruşlarda olduğunu da sözlerine ekledi. Hala kayıt ve onay sürecinden geçiyor.” İfadelerinde bulundu.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Wall Street Hassaslığı

Hisse senedini takip eden analistler, Haziran ayının sonundan bu yana şirketle ilgili fiyat hedeflerini yükselttiler. Fakat derin uykulu ve ağır volatilite yaşadığı kripto piyasası karşısında 2020’nin bu yanından itibaren en düşük işlem hacmi seviyesinde.

Borsanın hacmi Mart ayından bu yana 46 Milyar $’dan 11.2 Milyar $’a düştü. Bu Coinbase gibi şirket için kötü bir haber

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir