Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.623
% 2.59
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.623
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Coinbase Savunuculuk Organizasyonu Başlattı

Kripto borsası Coinbase, kripto topluluğunu ABD Kongresi’nde yapılacak oylamadan önce mevzuata devam etmek için bir savunuculuk organizasyonu başlatıyor.

Coinbase, “Kripto ittifakı ile ayaklan” olarak adlandırılan grubun “kriptonun zincir üzerinde organize edilecek ilk gerçek taban hareketi olduğunu söylüyor.

İttifak, ile fırlatma rampası sağlayarak, milletvekillerine şunu söylemek için kripto topluluğunun tüm gücünü seferber ediyor.

Teneffüs bitti. Coinbase, bu sonbaharda Kongre’nin tüketicileri ve kripto haklarını korumak için sağduyu yasasını onayladığında onları sorumlu tutacaklarını söyledi.

Kripto savunucuları, ülkedeki kripto endüstrisinin düzenlenmesini iyileştirecek yasalara geçmesi için hızlandı. Bazıları Sec gibi düzenleyicileri yaptırım yaklaşımıyla düzenleme dedikleri şey için eleştirdiler.

Düzenleyiciler bir dijital varlığın menkul kıymetten emtiyaya nasıl geçebileceğine dair net bir yol oluşturmaya yönlendirecek bir yasa tasarısı hazırlandı. Bununla beraber hazırlanan bir yasası ile mecliste oylanmak için gönderildi. Diğer yasa tasarısı ise stabil paraları kapsamlı bir çerçevede oluşturmak için hazırlandı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Gergin Sular Durulmuyor

Sec, Haziran ayında Coinbase’e kayıtsız bir borsa, komisyoncu ve takas ajansı olarak faaliyet gösterdiği için dava açmıştı. Düzenleyici ayrıca, staking programına bağlı menkul kıymetlerin kayıt dışı teklif ve satışı için borsadan ücret aldı. Coinbase, bu ayın başlarında mahkemeden davayı tamamen reddetmesini istedi.

Coinbase Baş hukuk sorumlusu Paul Grewal, bu ay bir kazanç görüşmesi sırasında “Sec ile dava konusunda çok net olmak istiyorum.

Kazanabileceğimizi düşünüyoruz, kazanmayı bekliyoruz” dedi. Grewal ayrıca borsanın “düzenleyici netlik elde etmek için Sec ve milletvekilleri ile çalışmak istediklerini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir