Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.583
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.583
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

SEI Airdrop Aktif Edildi!

SEI Airdrop Aktif Edildi!

Merakla beklenen SEI airdrop talep sayfası uzun bir bekleyişin ardından kullanıcılar için açıldı. Peki airdrop kontrolü nasıl yapılır?

Geçtiğimiz günlerde Binance ve birçok popüler borsada listelenen Sei Network (SEI) token’ının airdrop süreci hakkında merak edilenler vardı. Platform, listelenmeden önce yaptığı paylaşımda airdrop kontrol sayfasının linkini paylaşmıştı, fakat herhangi bir talep (claim) bölümü bulunamamıştı.

İlginizi Çekebilir: LeveFİ Dev Ortaklığını Duyurdu!

Yaşanan bu durumların ardından bir de SEI token’ının listeleme fiyatının beklentilerin altında kalması, topluluk içerisinde büyük bir tepkiye neden oldu. Gelen tepkilerin ardından Sei Network, airdrop dağıtımının gerçekleştirileceğini açıklamıştı. Bu gece saatlerinde airdrop talep sayfası kullanıcılara açıldı.

Kullanıcılar, bu sayfa üzerinden SEI airdrop hakkını kazanıp kazanmadıklarını kontrol edebilirler. Web sitesinde bulunan “Rewards” bölümünden Discord hesaplarını ve cüzdan bilgilerini bağlayarak kazandıkları token miktarını görüntüleyebilirler.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Topluluktan Tepki!

Airdrop sevenler, uzun bir süredir Sei Network’ü takip ediyor ve birçok test ağına aktif katılım sağlıyorlardı. Ancak talep sayfasına girip airdrop kontrolünü yapan herkes ufak çaplı bir şaşkınlık yaşadı. Büyük bir airdrop dağıtımı beklenen Sei projesi, çoğu kullanıcıya cüzi bir miktar dağıtım yapmıştı.

Listeleme anının ardından ve airdrop dağıtımı sorunlarıyla beraber, oldukça fazla tepki çeken Sei için bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği açıkçası merak konusu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

SEI Airdrop Aktif Edildi!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir