Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.732
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.732
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

LeverFi Dev Ortaklığını Duyurdu Fiyatı Uçtu! Inside Trading??

LeverFi (LEVER) teknoloji devi Microsoft ile ortaklık kurduğunu duyurması sonrası fiyatta yaşanan ani hareketlilik yatırımcıları şüphelendirdi.

Merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu LeverFi, 16 Ağustos tarihinde yayınlanan bir blog gönderisiyle birlikte, LeverFi’ın merkeziyetsiz finans sektöründe yapay zeka çözümleri sunmak için teknoloji devi Microsoft ile iş birliği yapacağı duyuruldu. Bu stratejik ortaklık duyurusu, coin fiyatının aniden yükselmesine neden oldu.

İlginizi Çekebilir: Binance Borsası 8 Coin’i Delist Ediyor!

Haber akışının etkisiyle coin fiyatı kısa süre içinde %15’e yakın bir yükseliş kaydetmiş olsa da, daha sonra sert bir düşüş yaşandığı görüldü. LeverFi’ın fiyatı, haber öncesi seviyelere dahi gerileyerek %20’den fazla bir düşüş gösterdi. Şu an itibarıyla LeverFi coin,haberin yayınlandığı andaki fiyatın altında işlem görüyor.

LeverFi Dev Ortaklığını Duyurdu Fiyatı Uçtu! İnside Trading??

Fiyatta yaşanan ani düşüş akıllara Insider Trade iddialarını getirdi. İçeriden Ticaret (Insider Trading), bir kişinin veya bir şirketin yetkilisinin, sahip olduğu özel veya gizli bilgileri kullanarak bir menkul kıymeti almak veya satmak amacıyla gerçekleştirdiği işlemleri ifade eder.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bu tür bilgiler genellikle henüz kamuya açıklanmamış, yatırımcılar arasında eşit erişime sahip olmayan ve bir varlığın fiyatını etkileyebilecek bilgilerdir.

Bir Insider Trading durumunun yaşanıp yaşanmadığı henüz kesinleşmiş bir bilgi değil. Fakat yukarıdaki grafiktede görüldüğü üzere yaşanan bu önemli gelişme sırasında yaşanan ani iğne hareketleri akıllarda soru işareti bırakıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir