Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.498
% 2.03
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.498
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, Sei’yi 20x Vadeli İşlemlere Açıyor.

Dünya’nın en büyük kripto para borsası Binance, Sei vadeli işlemlerini başlayacağını duyurdu.

Binance Sei Vadeli İşlemi Başlatıyor

15 Ağustos itibarıyla piyasaya sürülen Sei projesi Binance borsasında maksimum 20x kaldıraçlı Usdt marjlı vadeli işlemleri başlayacağı açıklandı.

Binance yaptığı açıklamada fonlama oranları, maksimum kaldıraç ve minimum işlem limitini belirten SEIUSDT sözleşmesini 17 Ağustos 5.30 TSI başlatacak. Binance ek olarak piyasa koşullarına göre sözleşmenin detaylarını değiştirebileceğini söyledi.

Sei Nedir?

Sei Network, trade işlemleri için özelleştirilmiş, açık kaynak kodlu katman-1 blok zinciri olarak karşımıza çıkıyor. Bildiğiniz üzere her blok zincir ağının kendine has problemleri oluyor. Ağlar bu problemlerin hepsini birden çözemiyor. Sei Network bu sorunları gidereceğini iddia ediyor.

SEIUSDT sürekli sözleşmesi ile birlikte kripto piyasasının en yaygın kullanılan sabit coin’i olan USDT paritesinde işlemler yapabilirsiniz.

Geleneksel vadeli işlem sözleşmelerinin aksine, sürekli sözleşmelerin belirli bir son kullanma tarihi yoktur ve süresiz olarak tutulabilirler. Sürekli sözleşmelerde ayrıca, sözleşme fiyatının dayanak varlığın spot fiyatına yakın kalmasını sağlamak amacıyla bir fonlama mekanizması bulunur.

SEİUSDT sürekli sözleşmesi, Binance Kullanım Koşulları ve Binance Vadeli İşlemler Hizmet Sözleşmesi’nin belirlediği şartlara bağlıdır.

Binance Vadeli İşlemler aynı zamanda, likitide sağlayıcıları (LP), bu fiyat seviyelerine yakın yeterli likitide sağlayarak likitide havuzlarını dengelemekte. Ayrıca fiyat kaymalarını en aza indirmekte ve arbitraj ticaretine fırsat vererek geçici kayıpları minimize etmektedir.

Binance’e Nasıl Kayıt Olunur?

Binance‘e kayıt olmak için buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz. Bir sürü avantajlardan hemen faydalanabilirsiniz.

Ayrıca Binance Vadeli İşlemler kısmında “COİNMUHENDİSİ‘ indirim kodunu kullanarak düşük komisyon oranlarından faydalanabilirsiniz. Eğer vadeli işlemler hakkında bilginiz yoksa Binance Futures Eğitimimizi izleyebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir