Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.701
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.701
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Kripto Şirketi Auros, 7.5 Milyon Dolarlık Krediyi Ödeyemedi

Auros

Auros Krediyi Ödeyemedi !

Kripto piyasa yapıcısı Auros, kripto borç verme platformu Maple Finance‘dan aldığı 7.5 milyon dolarlık krediyi temerrüde düşürdü.

Kripto piyasasında sert geçen kara kış, birçok projenin ilerleyişini zorlaştırdı. Son zamanlarda, iflas ve likidite problemleri çok sık görülmeye başlandı. Özellikle FTX‘in iflası, beraberinde yüzlerce kripto şirketini de sancılı süreçlere dahil eti. Gelişen ve benimsenen kripto endüstrisinde, kripto projelerinin yansımaları dikkat çekiyor. Bunlardan birisi olan kripto piyasa yapıcısı Auros, geçtiğimiz gün iflas koruması başvurusunda bulunmuştu. Bu başvurunun hemen ardından şirket, Maple Finance’dan aldığı krediyi temerrüde düşürdü.

Auros, Maple Finance Platformundan Çektiği Krediyi Temerrüde Düşürdü

Kripto piyasa yapıcısı Auros, teminatsız borç verme platformundan çektiği 7.5 milyon dolarlık krediyi temerrüde düşürdü. Şirket, bu kredinin düzenli ödemesini gerçekleştiremedi.

Ayrıca Auros, Maple Finance‘ın farklı tabanlı kredilerinde 18 milyon dolarlık bir borcun gerekli ödemelerini gerçekleştiremedi.

Auros, Maple Finance‘dan kredi alıp temerrüde düşerken Orthogonal Trading de çektiği krediyi ödeyemedi. Kaçırılan bu kredi yükümlülükleri kripto kuruluşları tarafından FTX ‘in olayına bağlanıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir