Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.195
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.195
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance, Bu Pariteleri Listesinden Kaldırıyor!

binance delist

Kripto para sektörünün öncü platformlarından biri olan Binance, kripto para varlıklarını ve ilgili ticaret çiftlerini çıkarmaya yönelik eğilimini kararlılıkla sürdürüyor. Borsa, bugün yayımladığı resmi açıklamaya göre, önümüzdeki 9 Eylül tarihinden itibaren vadeli işlemler listesinden 9 farklı kripto ticaret çiftini çıkaracağını herkese duyurdu duyurdu.


▪️ 7 Eylül 09:00(TSI) saatinde Binance vadeli işlemler platformundan şu pariteleri liste dışı yapacak:

AMB/BUSD, DASH/BUSD, FIDA/BUSD, HARD/BUSD, HOT/BUSD, IOST/BTC, NULS/BUSD, PORTO/BUSD, REQ/BUSD

Binance, bu pariteleri liste dışı yapma kararı aldıktan sonra şu uyarılarda bulundu:

▪️ Borsa kullanıcıları, yukarıdaki varlıkları Binance Marjin’de mevcut olan diğer alım satım çiftlerinde alıp satmaya devam edebilecek. İptal edilen edilen paritelerde mevcut işlemi olan kullanıcıların pozisyonları, belirtilen tarihte iptal edilecek olup, mevcut kâr/zarar üzerinden değerlendirilecektir.

▪️ Kullanıcıların listeden çıkarma işlemi sırasında pozisyonlarını güncelleyemeyeceğini ve 2023-09-07 09:00 (TSI) tarihinde marjin alım satımının durdurulmasından önce pozisyonlarını kapatmaları ve/veya varlıklarını Marjin Cüzdanlarından Spot Cüzdanlara aktarmaları önemle tavsiye edilir.

Yapılan bu değişiklikler, Binance platformunun kullanıcılar için daha optimize edilmiş ve güvenli bir deneyim sunma hedefini yansıtabilmektedir.

Anlık Haberlere En Hızlı Şekilde Ulaşmak İçin Buraya Tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir