Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.683
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.683
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Robinhood, Jump Trading İle Ortaklığını Sonlandırdı!

Coin Mühendisi’nin araştırdığı anonim bir kaynak raporuna göre Robinhood ve Jump Trading, yıllardır süren kripto ortaklığını sona erdirdi.

Coin Mühendisi ayrıca zincir üstü verilerin ortaklığın Temmuz ayında sona ermiş olabileceğini söyledi. Bununla beraber Bloomberg haberine göre Jump, düzenleyici belirsizlik nedeniyle ABD’de kriptodan uzaklaşıyor dedi.

Bu yılın başlarında ise Sec, Robinhood’u kripto para birimi hizmetleri konusunda mahkemeye çağırdı. Şirket, en son üç aylık raporunda kripto ile ilgili gelirlerde düşüş bildirdi. Ancak şirket bu düşüşlere rağmen mobilden hisse alım satımını kolaylaştıracak bir yenilik yaptı fakat fazla ilgi görmedi.

Jump Trading, dünyadaki en büyük yüksek frekanslı ticaret faaliyetlerinden birini yürütmekte. Ayrıca Robinhood ile ortaklığının yanı sıra, Jump Crypto adı verilen kendi dijital para birimleri bölümüne sahip.

Zamanla Jump Trading, hem FTX’in çöküşüne hem de Terra stablecoinin pegi bozulmasından dolayı kısmen kapılmıştı.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Robinhood Düşüşe Geçti

Robinhood’un kripto birimlerinde işlem bazlı elde ettiği geliri, son kazanç raporuna göre azaldığı görüldü. İkinci çeyrekte %18 düştü bunun nedeni ise kısmen az işlem yapan kullanıcılar.

Kaliforniya merkezli şirkete göre kripto faaliyetleri ile ilgili gelir önce ki çeyrekte 38 milyon $’dan 31 milyon $’a düştü. Alım satım yapan müşterilerin sayısı %6 düştüğü, tacir başına hacimlerin %15 düştüğü görülüyor.

Robinhood, bu yıl içinde müşterilerin kripto paraları üzerinde kontrol sahibi olmalarını sağlayacak gözetim dışı bir cüzdanı tanıtma planında bulunarak sektörde gelişmeyi sürdürmek istiyor.

Firma geçen gün yaptığı açıklamada, “Tüm kripto ekosistemi için zorlu ortama rağmen, Robinhood bu alanda gelişmeye devam etti” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir