Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.904
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.904
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance, 9 Latin Amerika Ülkesinde Send Cash Platformunu Başlattı!

binance

Lider kripto borsası Binance, dokuz Latin Amerika ülkesinde Binance Pay’den kripto transferine izin verecek yeni bir platform başlattı.

Binance, Salı günü yaptığı açıklamada, Send Cash adı verilen bu uygulamanın, kullanıcıların dijital fonları lisanslı sağlayıcılar aracılığıyla çok düşük işlem ücretleriyle hızlı gönderim sağlayabilecekler.

Platform ilk olarak Arjantin, Honduras, Guatemala, Kolombiya, Kosta Rika, Paraguay, Dominik Cumhuriyeti, Panama ve Meksika’da kullanıma sunulacak. Dokuz ülkedeki kullanıcılar, lansmanın ilk aşamasında Arjantin ve Kolombiya’daki banka hesaplarına para gönderebilecek.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance ile Latin Amerika’da Kripto Yükselmesi

Min Lin, “Bu, Latin Amerika’daki kripto endüstrisine, finansal katılım açısından sunduğu faydaların genişletilmesine ve kriptoyu günlük yaşamda kullanmanın yeni yollarını geliştirmeye olan bağlılığını yenileyen Binance için ileriye doğru atılmış bir başka adımdır.”

Binance’in Latin Amerika’dan sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Bu hamle, Binance’in 24 Ağustos’ta Kolombiya ve Arjantin de dahil olmak üzere dört ülkede Mastercard ile kripto kartlı ödeme programını sonlandırmasından kısa bir süre sonra geldi dedi.

Coin Mühendisi bu hafta başında, sıcak enflasyonla mücadele eden Arjantin’de kripto paranın giderek daha fazla benimsendiğine dikkat çekti. Ekonomik ortam, Bitcoin yanlısı özgürlükçü bir başkan adayı olan Javier Milei’nin siyasi şöhret kazanmasına zemin hazırladı.

Ayrıca Stablecoin ihraççısı Circle Salı günü yaptığı açıklamada, Şili’deki müşterilere USDC’yi tanıtmak için Latin Amerika ödeme devi Mercado Pago ile ortaklık kurduğunu söyledi.

Num Finance, bu ayın başlarında, Polygon’da Kolombiya Pezosu’na sabitlenen bir stablecoin’in piyasaya sürülmesiyle bölgedeki havaleleri tokenize etmek için “eşsiz bir fırsat” olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir