Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.953
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.953
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Robinhood, Kripto Gelirinde Düşüş Yaşadı

Robinhood

Robinhood Düşüşe Geçti

Robinhood’un kripto birimlerinde işlem bazlı elde ettiği geliri, son kazanç raporuna göre azaldığı görüldü. İkinci çeyrekte %18 düştü bunun nedeni ise kısmen az işlem yapan kullanıcılar.

Kaliforniya merkezli şirkete göre kripto faaliyetleri ile ilgili gelir önce ki çeyrekte 38 milyon $’dan 31 milyon $’a düştü. Alım satım yapan müşterilerin sayısı %6 düştüğü, tacir başına hacimlerin %15 düştüğü görülüyor.

Robinhood, bu yıl içinde müşterilerin kripto paraları üzerinde kontrol sahibi olmalarını sağlayacak gözetim dışı bir cüzdanı tanıtma planında bulunarak sektörde gelişmeyi sürdürmek istiyor.

Firma Çarşamba günü yaptığı açıklamada, “Tüm kripto ekosistemi için zorlu ortama rağmen, Robinhood bu alanda gelişmeye devam etti” dedi.

Robinhood Haziran ayında kripto ticaret hacminin Mayıs ayından Nisan ayına göre %43 düştüğünü bildirdi. Borsa daha önce yaptığı açıklamada Mayıs ayının işleme hacminin geçen yılın aynı ayına göre %68 daha düşük olduğunu söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Robinhood’un Net Geliri

Robinhood’un toplam net geliri bu yılın ilk çeyreğine göre %10 artışla 486 milyon $’a yükseldi.

Firma ayrıca ikinci çeyrekte net gelirin 25 milyon dolara yükselmesi nedeniyle halka açık bir şirket olarak “ilk kez GAAP karlılığına ulaştığını” söyledi.

Robinhood Kurucu Ortağı Vlad Tenev,

“İkinci çeyrekte, halka açık bir şirket olarak ilk kez GAAP karlılığına ulaşarak önemli bir dönüm noktasına ulaştık” dedi.

“Cesur ürün yol haritamızın rehberliğinde müşterilerimiz için yenilik yapmaya, varlıkları büyütmeye çalışıyoruz. Bunlarla beraber sektörü daha iyiye doğru değiştirmeye devam ediyoruz.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir