Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.157
% 3.34
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.157
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

FTX’in Robinhood Hisselerine El Konuldu

FTX

ABD Adalet Bakanlığı, FTX’in kurucu ortakları Sam Bankman-Fried ve Gary Wang‘a ait 456 milyon dolardan fazla Robinhood Hisselerine el koydu.

Mahkemeye yapılan 6 Ocak tarihli bir başvuruda, hisselere kara para aklama ya da banka dolandırıcılığı ihlallerine karıştıkları gerekçesiyle el konulduğu belirtiliyor.

Adalet Bakanlığı’nın bir avukatı geçen hafta FTX ile bağlantılı Robinhood hisselerindeki yüz milyonlarca dolara el koyduğunu söyledi. Bankman-Fried, borçluların Robinhood’daki hisselerinin kontrolünü ele geçirmelerini engellemek için bir mahkeme davası açarak karşılık verdi.

Açılan davada avukatlar, fonların kesilmesinin kişinin savunmasına “telafisi mümkün olmayan zararlar verebileceği” yönündeki içtihatlara atıfta bulundular.

Eski CEO, Robinhood Hisselerinede 50 milyondan fazla hisseye sahip bir kuruluş olan Emergent Fidelity Technologies’in %90’ına sahip. Bankman-Fried, firma Kasım ayında iflas koruma başvurusunda bulunduğunda FTX CEO’luğundan istifa etmişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version