Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.795
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.795
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Huobi Kore, Ana Şirket İle Bağlarını Koparıyor

Huobi

Kore merkezli News1’de yer alan bir habere göre, global kripto borsası Huobi’nin Kore ayağı alan Huobi Kore, ana şirket ile tüm bağlarını koparmayı planlıyor.

Gelen haberlere göre Huobi’nin kendi öz sermayesine sahip olmak için pazarlık yapacak.

Mevcut Huobi Kore’nin yarısından fazlası borsanın kurucusu Leon Lin’e aitti. Bir sonraki büyük hissedarlar arasında Başkan Jo Guk-Bong ve Korea Land Trust yer alıyor. Aynı zamanda bir kripto madenciliği işletmesine de sahip olan Jo, Lin’den çoğunluk hissesini almaya hazırlanıyor.

Yapılan bu hamle, Singapur merkezli Huobi Global için kurumsal yapısının değişkenlik gösterdiği çalkantılı bir dönemin ardından geldi.

Ocak ayının başlarında borsa, personelinin %20’sini işten çıkarmaya karar vermiş ve bir sözcüsü “ileriye dönük olarak çok yalın bir ekip oluşturulacağını” söylemişti.

Tron’un kurucusu ve borsanın danışmanı Justin Sun da geçen yılın sonlarında rakip borsa Poloniex ile Huobi arasında bir birleşmenin söz konusu olabileceğini söylemişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir