Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.268
% 2.60
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.268
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kraken Kurucusu Jesse Powel, Ftx 2.0’ın İyi Olmadığını Söyledi.

ftx

FTX 2.0 İyi Değil

Kraken’in kurucu ortağı Powell Ftx 2.0’ın uygulanabilirliğini sorguladı. Bununla beraber yeni iflas eden kripto borsası ile ilgili endişelerini dile getiriyor. Powell bugün bir tweet’te “FTX 2.0 sıfırdan başlamaktan daha kötü olurdu. Ekip yok, teknoloji yok, lisans yok, bankacılık yok, lekelenmiş marka” dedi.

“Mütevelli, alan adını ve ticari markayı en yüksek teklifi verene açık artırmayla satmalı. Bunun ötesindeki her şey, hayal ürünü alacaklılara yönelik bir ücret toplama saldırısıdır.” diye açıkladı.

Haziran ayında, FTX CEO’su John Ray, WSJ’a şirketin ilgili taraflara yeniden başlamasını talep ettiğini söyledi.

Haber kaynağı tartışmalara aşina olan kişilere atıfta bulunarak Ftx’in yeniden başlatmanın bir parçası olarak büyük olasılıkla yeniden markalaşacağını söyledi.

Haftanın başlarında borsa, ABD dışındaki yeniden başlatılan bir yeniden yapılanma plan taslağını oluşturdu. Ancak Ftx’in teminatsız alacaklılarından oluşan resmi komite, plan taslağına dahil olmadığını söyledi. Fakat hazırlanan plan sadece fikir aşamasında olup bunu tartışmak için herhangi bir resmi görüşmenin olmadığını belirtti.

İlginizi Çekebilir FTX Müşteri Bilgi Talep Portalını Devreye Soktu

2.0 Bile Mümkün Olmayacak!

Ancak Kraken’den Powell’a göre, güvenli ve performanslı bir kripto borsası kuramayacaklar. “Ftx tarafından sunulan rekabet avantajlarını çoğaltmak yasal bir operasyon ile mümkün olmayacak. Aktif tüccarlar ise aylar öncesinde farklı borsalara geçti.” dedi.

Ftx 2.0 Coaliton’dan Powell’a yanıt gecikmedi.

FTX 2.0 fikrinin, borsayı gerekli deneyime, kaynaklara ve alacaklı uyumuna sahip yetkin bir operatörün ellerine teslim etmek olduğunu söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir