Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.254
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.254
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

FTX Müşteri Bilgi Talep Portalını Devreye Soktu

FTX

FTX Müşteri Bilgi Talep Portalını devreye soktuğunu ve portal aracılığıyla FTX müşterileri borçlarını talep edebileceklerini duyurdu.

11 Kasım 2022’de İflas başvurusunda bulunan kripto para borsası FTX‘in eski müşterilerinin borçlarını talep etmesı için bir e-posta göndereceklerini duyurmuşlardı.

Bu e-posta Müşteri Bilgi Talep Portalı’na bağlantı içeriyordu ve bu formu doldurmaları için 29 Eylül’e kadar süre verilmişti.

FTX için 11 Temmuz 2023’te twitter hesabından yaptığı duyuruda ise Müşteri Bilgi Talep Portalın devreye soktuğunu duyurdu. Bu portal aracılığıyla FTX müşterileri borçlarını talep edebilecekler.

Ayrıca Müşteriler, 11 Kasım 2022’de var olan hesap bakiyelerini doğrulamak için de portalı kullanabilecekler.

Temel olarak bu portal, FTX.com, FTX.us, FTX EU, Blockfolio, FTX JP ve kripto para borsası Liquid‘de hesabı olan müşterileri borçlarını talep edebilmeleri için devreye girdi.

Aynı zamanda bu portal ile müşterilerin fonlarını daha hızlı bir şekilde geri ödemelerini almalarını sağlamak için açıldı.

Ancak 10 Temmuz’da hizmete açılan portal şu anda devre dışı. FTX devre dışı olan portal ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Meta şirketi tarafından oluşturulan Threads adlı platformda da artık sizlerle birlikteyiz, takip etmek için buraya tıklayın.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir