Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.703
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.703
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

FTX, Bazı Alacaklılarına Varlık Miktarları Ve Müşteri Kodlarının Yer Aldığı Bir Mail Gönderdi!

FTX

Kripto para borsası FTX, geçtiğimiz yıl iflas başvurusunda bulunarak gündeme gelmişti. Şirket, şimdi ise bazı alacaklılarına müşteri kodları ve varlık miktarlarının yer aldığı bir bilgilendirme e-postası göndererek iflas sürecine ilişkin bilgilendirme sağlamaya çalışıyor. E-posta bildiriminde, mahkeme tarafından son tarih belirlendiğinde, tüm alacaklılara son tarihin ve menfaat kanıtlarının nasıl sunulacağına dair talimatların verileceği vurgulanıyor.

Ancak FTX ile ilgili son gelişmeler, iflas sürecinin yanı sıra şirketin kurucu ortağı Sam Bankman-Fried’in hukuki durumuyla ilgili. ABD Adalet Bakanlığı savcıları, SBF’yi en az bir Çinli hükümet yetkilisine 40 milyon dolar değerinde rüşvet vermekle suçladı.

ftx

İddianamede, Bankman-Fried’in hedge fonu Alameda Research’e ait hesapların Kasım 2021’de veya bu tarihe yakın bir zamanda Çin polisinin hedefi olduğu ve bazı hesapların dondurulmaması için “bir veya daha fazla Çinli hükümet yetkilisini etkilemek ve onları teşvik etmek amacıyla” en az 40 milyon dolarlık kripto paranın transferini yönlendirdiği ve buna neden olduğu iddiası yer alıyor.

ABD Adalet Bakanlığı, SBF hakkında yeni bir iddianame hazırladı ve 13 suçlama ile dava açtı. SBF, Çin hükümet yetkililerine rüşvet vermekle suçlanıyor ve Alameda Research hesaplarının Çin yetkilileri tarafından dondurulmasını önlemek için rüşvet verdiği iddiası yer alıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir