Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$63.814
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.814
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Kraken, F1 Takımı İle Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Kraken

Kripto borsası Kraken, F1 spor takımı Williams Racing ile hem sponsorluk hem de web3 alanında ortaklık yaptığını duyurdu.

Kripto borsalarının spor takımlarıyla sponsorluk anlaşmaları sürüyor. Özellikle sektörde ki büyüme sonrası çoğu kripto firması bir çok spor takımıyla sponsorluk anlaşmaları imzalamıştı. Yeni bir sponsorluk anlaşması da Kraken borsasından geldi.

Kraken 28 Mart’ta yaptığı bir duyuru ile, F1 takımı Williams Racing ile anlaşma sağladıklarını duyurdu. Borsa bu hamle ile bu yıl f1 takımlarıyla anlaşan ilk kripto şirketi oldu.

Anlaşma yalnızca Kraken logolarının yarış arabalarına yerleştirilmesini içermiyor. Anlaşma içeriği markalı takım ürünlerini ve NFT’leri içermekte.

Ayrıca aracın arka tarafından sadece Kraken logoları yer almayacak. Belirli yarışlarda üçüncü taraf NFT projelerinden olan KrakenNFT müşterilerinin koleksiyonları da yer alacak.

Williams Racing ticari direktörü James Bower, “Taraftarlarımıza son teknoloji kripto ve Web3 deneyimleri sunmak için ortaklığa başlamaktan ve aynı zamanda Kraken’in ağımız ve etkinliklerimiz aracılığıyla yeni kurumsal müşterilere ve işletmelere ulaşmasını sağlamaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıl yaşanan çöküş sonrası birçok f1 takımı kripto firmalarıyla olan sponsorluklarını askıya almıştı. Eylül ayında Singapur, pist etrafından yer alan kripto reklamlarına kısıtlama getirdi. Fransa ve çoğu ülkede pist kenarı reklamlarını kaldırarak çoğu takımı buna uymaya zorlamışlardı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir