Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.163
% 2.16
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.163
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Metamask, Airdrop Söylentilerine Karşı Uyarıda Bulundu

Metamask

Kripto saklama platformu Metamask, kullanıcılarını sahte Metamask airdrop söylentilerine karşı uyarıyor.

Kripto sektöründe yapılan airdrop duyuruları ile birlikte birçok kullanıcı kazanç sağlamıştı. Özellikle Arbitrum airdrop’u ile birlikte sosyal medyada sahte airdrop söylentileri yayılmaya başladı. Hakkında sahte airdrop söylentisi çıkan son platform ise poopüler kripto cüzdanı.

Dünyanın popüler kripto cüzdanı Metamask, son günlerde sosyal medyada yayınlanan airdrop söylentilerine ilişkin bir uyarı tweet’i yayınladı. Yayınlanan tweet’te Firma, sosyal medyada dolaşan airdrop söylentilerinin gerçek olmadığı ve kullanıcıların dikkat etmesi konusunda uyardı.

“Bu söylentiler sadece yanlış değil, aynı zamanda tehlikelidir. Dolandırıcılar ve kimlik avcıları için fırsatlar yaratıyorlar,”

Çıkan söylentiler, 31 Mart tarihinde ETHDenver 2023 etkinliğinde konuşan ConsenSys CEO’su ve Ethereum kurucu ortağı Joe Lubin’in Metamask’i merkezileştirmek için çalıştığını belirtmesinden sonra ortaya atıldı.

Lubin’in konuşmasında ekibin bir token piyasaya sürmeyi planladığını doğruladığını bildirdi. Ayrıca CEO daha önce MetaMask tokenını ima ederek “When $MASK? Bizi izlemeye devam edin.” şeklinde bir twet atmıştı.

Firma, airdrop söylentilerini yalanlasa da kullanıcılar ileri bir tarihte airdrop’un gerçekleşeceğini ummakta.

DappRadar’dan alınan verilere göre, Popüler cüzdan üzerindeki faaliyetler söylentilerin ardından neredeyse üç katına çıktı ve 27 Mart’taki işlem sayısı yaklaşık 8.000’den 21.460’a ulaştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir