Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.282
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.282
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin Borsası Binance Bu Altcoini Listeliyor!

Bitcoin Borsası

Dünyanın en büyük Bitcoin borsası Binance, yeni bir stablecoin’i listeleyeceğini duyurdu.

Binance, 4 Aralık tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, yeni stablecoin olan Anchored Coins EUR (AEUR)’un TSİ 4 Aralık saat 13.00’te listeleneceğini duyurdu.

Bitcoin Borsası Binance, yaptığı açıklamada AEUR yatırma işlemlerinin başladığını ve çekme işlemlerinin listeleme saatinden tam bir gün sonra başlayacağını bildirdi. Söz konusu listeleme ile birlikte Binance, yatırımcılara AEUR/USDT, BTC/AEUR, ETH/AEUR ve EUR/AEUR olmak üzere 4 farklı işlem çiftiyle alım-satım imkanı sağlayacak.

Binance, bir sonraki duyuruya kadar tüm AEUR spot işlem çiftlerinin sıfır yapıcı komisyon kampanyasına dahil olduğunu da duyurdu.

Anchored Coins AG tarafından ihraç edilen AEUR, Avrupa destekli bir stablecoin ve ödeme token’ıdır. Ethereum ve BNB Chain (BSC) üzerinde yer alan AEUR, Euro ile 1:1 oranında desteklenmektedir. Bu yeni stablecoin, Binance kullanıcılarına daha fazla çeşitlilik ve ödeme seçeneği sunarak kripto para ticaretini daha da zenginleştirmeyi hedeflemektedir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir