Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.939
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.939
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Richard Teng Boğa Sinyali Verdi!

Richard Teng

Kripto para dünyasının önde gelen borsalarından biri olan Binance, yeni CEO Richard Teng ile daha parlak bir geleceğe adım atıyor. Bitcoin’in 41.500 dolar sınırını aşmasıyla birlikte yaşanan sert yükselişe dair heyecanını sosyal medya üzerinden dile getiren Teng, sektöre daha fazla para girişi beklentisi içinde olduğunu ifade etti.

Dikkatinizi Çekebilir: Kuzey Koreli Hackerlar 3 Milyar Dolarlık Kripto Çaldı!

Teng, attığı tweet’te, “Bitcoin 41 bin doları da aştı. Daha açık regülasyon kuralları, kurumsal benimsenmenin artması, yeni ürünler ile yeni yatırımcı sınıfının gelmesi ve daha fazla likiditeyle heyecan verici günler bizi bekliyor. Üretmeye devam…” ifadelerini kullandı.

Bitcoin’in değer kazanmasıyla birlikte kripto para sektöründe yaşanan olumlu gelişmelerin altını çizen Teng, regülasyonların da önemine vurgu yaparak, “Biz kanun yapıcılar ve devlet kurumlarıyla yakından çalışıyoruz. Onlara kripto paraların çalışma sistemini sürekli anlatıyoruz. Her ülkeyle ayrı ayrı çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Teng, ayrıca İstanbul’da katıldığı Binance Blockchain Week etkinliğinde verdiği özel röportajda regülasyonların sektör için taşıdığı öneme değindi. Binance’ın yeni CEO’su, görevi devraldıktan sonra sektöre dair umut verici açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Binance’deki görevini devralmadan önce CZ (Changpeng Zhao) ile ABD Adalet Bakanlığı arasındaki karşılıklı anlaşma sonrasında Teng’in CEO koltuğuna oturduğunu hatırlatalım. Kripto para dünyasındaki bu değişimle birlikte, Binance’ın gelecekteki adımları ve sektöre etkileri merak konusu olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir