Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.456
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.456
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dev Finance Şirketi Kripto Para Sektörünü Bırakıyor!

Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 7 Ağustos

San Francisco merkezli finans devi SoFi Technologies Inc., bankacılık düzenleyicilerinin artan inceleme baskısı nedeniyle kripto para işinden çıkmaya hazırlanıyor. Şirket, kripto müşterilerine hesaplarını tasfiye etmeleri veya kripto borsası Blockchain.com’a geçmeleri çağrısında bulundu.

Dikkatinizi Çekebilir: İşte Bu Hafta Kilit Açılımı Yapılacak 8 Altcoin!

SoFi, 12 yıl önce öğrenci kredisi finansman şirketi olarak kurulduktan sonra Ocak 2022’de banka tüzüğü alarak kripto sektörüne giriş yapmıştı. Ancak, Federal Rezerv’in dijital varlıklara katılımı incelemesi ve artan düzenleyici baskılar, şirketi kripto işinden çekilmeye yönlendirdi.

Düzenleyici onayları almak ya da kripto sektöründen çıkmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalan SoFi’nin kripto işi, son üç ayda 6 milyon dolar gelir elde etmiş olsa da genel gelir içinde küçük bir paya sahipti.

2019’da kripto sektörüne giren SoFi, yüksek profilli bir katılımcı olmasına rağmen, şirketin mali tablolarına göre kripto işi önemsiz hale geldi.

SoFi’nin kripto müşterileri, şirketin talimatları doğrultusunda 19 Aralık’a kadar hesaplarını tasfiye etmeleri veya Blockchain.com’a geçmeleri gerekiyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir