Kriptolar:
29537
Bitcoin:
$63.616
% 0.13
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.09
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 0.05
Korku & Açgözlülük:
69 / 100
Bitcoin:
$ 63.616
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance Kadınlara Yönelik Adımlarını Arttırıyor

Binance

Binance, kadınların kripto endüstrisine daha fazla katılımını teşvik etmek amacıyla yeni bir katılım kampanyası başlattı. Crypto adı verilen lüks bir parfümle birlikte kripto kurslarına katılım teşviklerini içeriyor. Blockchain ekosistemi ve popüler kripto para borsası Binance, sektöre daha fazla kadının katılmasını teşvik etmek için yeni bir lüks parfüm olan Crypto’yu tanıtarak üst düzey ürünleri finansal teknolojiyle birleştiren son girişimini duyurdu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne uygun olarak, Binance’in kadın pazarlama liderleri, lüks parfümlerin yer aldığı bir pazarlama kampanyasıyla kadınları hedefleyerek şirketin kapsayıcılık çabalarını genişletme planlarını duyurdular.

Crypto parfümü aslen şirketin “Crypto is Yours” kapsayıcılık kampanyasının bir parçası olarak geliştirilmişti ve Binance, bu stratejinin güzellik endüstrisinden esinlendiğini ve kripto alanının geleneksel normlarına meydan okuduğunu belirtti.

Binance’in pazarlama şefi Rachel Conlan;

“Kripto endüstrisindeki kendi deneyimlerinden yola çıkarak, kadınların sektöre sağladıkları olağanüstü katkıları görüyorum. Tüm kadınlara sesleniyoruz: Sadece izlemeyin. Cam tavanları kırın, mevcut hikayelere meydan okuyun ve küresel finansı yeniden şekillendirecek bu dijital dönüşümün bir parçası olun.” dedi.


Bu yazıda dikkatinizi çekecektir: Bitcoin 70.000 Dolar Seviyesini Test Etti!


Binance, kadınların kripto endüstrisine katılımını artırmayı hedefleyen yeni bir girişime öncülük ediyor: Crypto adını taşıyan bir lüks parfüm. Bu girişimin yanı sıra, başlangıç seviyesindeki kripto kurslarına katılan ilk 5.000 kadını Tether’de 25 dolarlık bir ödülle ödüllendirmeyi planlıyorlar. Binance’in pazarlama liderlerinden Rachel Conlan, kriptonun evrensel olduğunu ve herkesin bu alana katılma hakkına sahip olduğunu vurguluyor.

Geçtiğimiz yıllarda, Binance’in kurucu ortağı He Yi, kripto alanına girmek isteyen kadınlara cinsiyetlerini unutmalarını ve Web3’te başarı için odaklanmalarını tavsiye etti. Kadın girişimcileri teşvik etmek ve desteklemek için Binance’in yanı sıra diğer kripto platformları da benzer adımlar atıyor. Örneğin, kripto para borsası Bitget, Blockchain4Her girişimi aracılığıyla kadın liderliğindeki Web3 girişimlerine 10 milyon dolarlık bir kaynak ayırmayı taahhüt etti.

Ancak, kadın liderliğindeki Web3 girişimlerinin alması gereken yatırım miktarı hala düşük. Bitget Research’ün raporuna göre, 2022’nin ilk çeyreği ile 2023’ün üçüncü çeyreği arasındaki Web3 risk sermayesi fonunun sadece %6,43’ü kadınların liderliğindeki veya onlar tarafından oluşturulan startup’lara gitmiş durumda. Bu durum, kripto endüstrisinde cinsiyet çeşitliliği ve kapsayıcılığın daha fazla teşvik edilmesi gerektiğini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir