Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$67.124
% 0.34
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 67.124
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Son Dakika! SEC Durmuyor! Robinhood’a Wells Bildirimi Gönderdi

Reuters’ın haberine göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), popüler kripto para platformu Robinhood’a “Wells Bildirimi” gönderdi.

Wells Bildirimi, SEC’in bir şirkete dava açmayı planlayabileceğine dair resmi bir uyarıdır. Robinhood, SEC’nin bu kararına hayal kırıklığına uğradığını belirterek, “SEC’nin ABD’deki kripto işimizle ilgili bir Wells bildirimi yayınlamaya karar vermesi hayal kırıklığı yarattı.” açıklamasında bulundu.

Wells Bildirimi’nin Etkileri

Wells Bildirimi’nin yayınlanması, kripto para piyasalarında sarsıntı yarattı ve Bitcoin fiyatının 64.000 doların altına düşmesine neden oldu. Bu durum, yatırımcılar arasında endişe ve belirsizlik yarattı.

Ne Olacak?

Robinhood’un SEC’ye nasıl yanıt vereceği ve SEC’nin bir dava açıp açmayacağı henüz bilinmiyor. Bu durumun kripto para piyasaları üzerinde önemli bir etkisi olması ve Bitcoin fiyatını daha da düşürmesi muhtemel.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir