Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$67.013
% 0.03
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 67.013
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Mayıs Ayında Meme ve AI Altcoinler Bitcoin’i Geride Bırakacak!

Kripto para piyasasının deneyimli isimlerinden biri olan Daniel Yan, mayıs ayında Bitcoin’e (BTC) kıyasla daha iyi performans gösterebilecek 3 altcoin kategorisini açıkladı.

Matrixport kurucu ortağı ve Kryptanium Capital’in kurucusu Daniel Yan, kısa süre önce yaptığı bir paylaşımda kripto para piyasasının dinamiklerine değindi. Yan, mayıs ayının ilk yarısında piyasanın daha sakin ilerleyeceğini ve ABD TÜFE verilerinin ayın ikinci yarısındaki atmosferi belirleyeceğini öngörüyor.

Bununla birlikte, Solana (SOL) kategorisi, AI kategorisi ve meme coin kategorisinin mayıs ayında Bitcoin’den daha iyi bir performans sergileyeceğine inanıyor:

“Mayıs ayı kripto için oldukça makro bir ay olmaya devam edecek. Piyasanın şu andan itibaren 15 Mayıs’a kadar daha sakin davranması bekleniyor ve günün TÜFE verileri ayın ikinci yarısının yönünü belirleyecek.

Solana kategorisi, AI kategorisi ve meme coin kategorisi, telafi işlemleri için en iyi seçimlerim; mayıs ayında Bitcoin’den daha iyi performans göstermeleri gerekiyor.”

CoinGecko verilerine göre Solana son 24 saat içerisinde %3 artış, popüler meme coin Pepe (PEPE) %3 ve yapay zeka odaklı Render (RNDR) ise %9 artış gösterdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir