Kriptolar:
29757
Bitcoin:
$67.101
% 0.50
BTC Dominasyonu:
%54.3
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 0.29
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 67.101
BTC Dominasyonu:
% 54.3
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Bir Cüzdan Bitcoin Transferi ile Dikkat Çekti!

Bitcoin'de Bu Seviyeye Dikkat

Bitcoin‘in 900 dolar seviyelerinde olduğu dönemden beri uyuyan bir cüzdan, içindeki 44 milyon dolarlık Bitcoin’i başka bir cüzdana transfer etti. Bu cüzdan 10.3 yıldır hiç hareket etmemişti ve son olarak 12 Ocak 2014’te bu Bitcoin’leri almıştı. Transferin nedeni hakkında detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, Bitcoin fiyatı bu işlem yapıldığında 917 dolardı. Cüzdanın transferleri TSİ 7.30 civarında gerçekleştirildi.

Son zamanlarda, Satoshi Nakamoto döneminden kalma ve uzun yıllardır hareketsiz olan cüzdanların da hareket ettiği gözlemleniyor. Örneğin, nisan ayında, ilk madencilik dönemlerinde 50 BTC kazanan ve o zamandan beri hareketsiz olan bir cüzdan, Bitcoin’lerini Coinbase borsasına transfer etti. Bu transferin satış amacıyla yapıldığı düşünülüyor. Benzer şekilde, mart ayında, yıllardır hareketsiz olan ve Bitcoin blok zincirinin en büyük 5. cüzdanlarından biri olan bir cüzdan da Bitcoin’lerini başka bir adrese gönderdi.

Uzmanlar, bu tür transferlerin bir kısmının eski tip cüzdanlardan yeni tip cüzdanlara geçiş olduğunu belirtiyorlar. Ancak bazı transferlerin ve özellikle satışlarının, yıllar sonra cüzdan şifrelerinin bulunmasıyla ilişkili olabileceği düşünülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir