Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.851
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.851
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Web3 K-pop Ajansı Modhaus, 8 Milyon Dolar Yatırım Topladı

Güney Koreli blockchain tabanlı K-pop girişimi Modhaus, eğlence dünyasında daha fazla blockchain tabanlı kullanım örneği sunmak için büyümesini hızlandırmak amacıyla ABD risk sermayesi Sfermion liderliğindeki A serisi finansman turunda 8 milyon dolar topladı.

Şirket, bir açıklamasında, finansman turuna SM Culture Partners, Laguna Investment, KDDI Open Innovation Fund III ve Foresight Ventures gibi yatırımcıların da katıldığını söyledi.

2021 Aralık ayında kurulan Modhaus, değiştirilemeyen jetonlu oylama sistemi aracılığıyla YouTube’da 1,74 milyondan fazla abonesi olan bir K-pop kız grubu olan tripleS’i kurdu.

Hayranlar, Modhaus’un COSMO uygulamasından NFT fotoğraflı kartlar satın alabiliyor ve bunlar daha sonra oylama jetonları olarak sayılıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Modhaus yaptığı açıklamada;

“Hayranlar, en sevdikleri idol üyelerinin NFT formatındaki fotoğraf kartlarını toplayarak, üyelerin faaliyetleri, başlık şarkıları, albüm kapağı fotoğraf çekimleri ve bunlar için şehir seçimi gibi grup operasyonlarıyla ilgili kararlara katılmalarını sağlayan yardımcı jetonlar alıyor.

Modhaus’un CEO’su ve kurucu ortağı Jaden Jeong, K-pop hayranlarının sıklıkla keskin içgörülere sahip olduğunu söyledi. “Yetenek ve trend tespitine yönelik keskin gözleriyle, hayranların katılımını artırarak sanatçının değerini artırmayı amaçlıyoruz” diye ekledi.

Modhaus’a yatırım yapan Hashed’in CEO’su ve Yönetici Ortağı Simon Kim, “Medya ve yayının müzik endüstrisini dönüştürmesi gibi, web3’ün de müzik endüstrisi için bir sonraki oyun değiştirici olacağı öngörülüyor” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir