Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.240
% 0.80
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.240
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Block Scholes, 3.3 Milyon Dolarlık Yatırım Topladı

Londra merkezli bir kripto analiz şirketi Block Scholes, ekibini genişletmek ve ürünler geliştirmek için bir yatırım turunda 3,3 milyon dolar topladı.

Şirket açıklamasında finansmanın Record PLC, Investcorp, Dair Capital, Saison Capital, CoinSwitch ve FunFair Ventures’tan geldiğini söyledi.

Block Scholes, “Geleneksel ve kripto odaklı yatırımcıların bu karışımı, yatırımcıların kripto pazarlarına etkin bir şekilde katılmasını sağlayan kurumsal düzeyde analitik araçlara, verilere, araştırmalara ve finansal ürünlere yönelik artan talebi vurguluyor” dedi.

2021 yılında piyasaya sürülen Block Scholes, yeni sermayeyi mevcut teklifini geliştirmek ve ekibini genişletmek için kullanmayı planlıyor. Şirket, hedge fonları, bankalar ve borsalar dahil olmak üzere birçok kuruma kripto veri hizmetleri sunduğunu söyledi.

Web sitesine göre özellikle profesyonel tüccarlar, perakende piyasası katılımcıları ve kamu sektörü için niceliksel modeller ve özel görselleştirme yetenekleriyle birlikte gelen etkileşimli analitik araçlar sunuyor.

Şirketin kurucusu ve CEO’su Eamonn Gashier, “Kripto ve merkezi olmayan finans çözümleriyle ilgilenen yatırımcıların sayısı hızla artıyor ve bunun sonucunda dijital varlıklara ilişkin gerçek zamanlı, anlamlı verilere olan talep artıyor” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Block Scholes Kimdir?

Block Scholes, profesyonel tüccarlara, perakende pazarı katılımcılarına ve kamu sektörüne etkileşimli analitik araçlar, gelişmiş niceliksel modeller, özel görselleştirme yetenekleri ve orijinal araştırmalar sunan kurumsal düzeyde bir analiz, veri ve araştırma platformudur. Merkezi Londra’da bulunan şirket, 2021’den bu yana finans sektörünün duayenleri tarafından kuruluyor, yönetiliyor ve destekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir