Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.884
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.884
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Near Foundation, Eigen Labs İle Ortaklık Kurdu

Near protokolünün üst kuruluşu Near Foundation, yeniden alım protokolünü Eigen Layer’ı geliştiren girişim olan Eigen Labs ile ortaklık kurdu.

Yapılan açıklamaya göre bu işbirliği, Ethereum toplamaları için daha ucuz işlemler oluşturmayı amaçlıyor. Düşük gecikmeli çapraz toplama iletişimi kullanıldığı için işlemler üç ila dört saniye içinde gerçekleşecektir. Ek olarak, Katman 2’ler arasındaki likidite parçalanması da azaltılacaktır.

Near Foundation yaptığı açıklamada, “Eigen Layer için bu işbirliği, çapraz toplama işlemleri için hızlı ödeme sağlayacak ve Ethereum ekosistemi ve ötesinde yeniden değerlendirmenin benimsenmesini gösterecek.

Near için işbirliği aynı zamanda Near-Ethereum Rainbow Bridge’in aktif olarak doğrulanmış bir hizmete geçişini de kapsayacak (AVS). Bu, Near ve Ethereum arasında daha iyi bir köprü oluşturma deneyimi yaratacak. İşlemler, daha güçlü güvenlik garantileri ve merkezi olmayan yönetimle daha hızlı bir şekilde kesinliğe ulaşacak” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Ortaklık Gururu

Near protokolünün kurucu ortağı Illia Polosukhin,

NEAR Vakfı, ETH toplamaları için hızlı bir sonlandırma katmanı sunmak amacıyla Eigen Labs gibi mükemmel bir ekiple ortaklık yapmaktan gurur duyuyor.

Hızlı sonuç katmanı, her zaman temel hedef olan Açık Web’i daha kullanışlı hale getirirken NEAR teknolojisinin güçlü yönlerini sergiliyor. NEAR için, “Aynı zamanda Ethereum toplamaları için likiditenin birleştirilmesine yardımcı olacak ve sonuç olarak tüm Web3’ü daha birlikte çalışabilir hale getirecek.” Dedi.

Daha öncede Coin Mühendisi’nin bildirdiğine göre Eigen Layer, kullanıcıların ETH’yi yeniden almasına ve yeni bir blockchain gerektirmeden konsensüs katmanını düzeltmesine olanak tanıyor. Eigen Labs, ayrıca geçtiğimiz ay bunu yapma niyetini açıkladıktan sonra A Serisi fonda 50 milyon dolar topladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir