Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.518
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.518
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

NEAR Dev Şirketle Anlaştı!

NEAR

NEAR Protocol  Asya ve Orta Doğu’da Web3 kısmının büyümesini hızlandırmak için Çin’in en büyük şirketlerinden biri olan Alibaba ile anlaştı.


NEAR Protokol’ün teknolojisini destekleyen ve firmanın kar amacı gütmeyen kuruluşu olan NEAR Vakfı,  yaptığı açıklamaya göre; Amazon’un en büyük rakiplerinden biri olan Alibaba şirketinin bilgi işlem ve saklama bölümü olan Alibaba Cloud ile iş birliği yaptığını açıkladı.

Şirketin ve arkasındaki teknolojilerin gelişimini destekleyen ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan NEAR Vakfı, bugün yaptığı duyuruda, Asya ve Orta Doğu’da Web3 büyümesini hızlandırmak için Çinli teknoloji devi Alibaba’nın bilgi işlem ve saklama kolu Alibaba Cloud ile iş birliği yaptığını açıkladı.

Şirket yetkilisinin bir haber kanalına yaptığı açıklamaya göre; Vakfı’ın Alibaba Cloud ile yaptığı iş birliğinde Asya ve Orta Doğu’daki geliştiricileri Protokol’ün üzerine inşa etmeye çekmeyi amaçladığını söyledi.

Yapılan anlaşma sonrası NEAR Vakfı ve Alibaba Cloud, NEAR ekosistemindeki geliştiricilere hizmet olarak uzaktan proseddüt çağrısı (RPC) sunacak. Yapılacak bu işlem sonrası geliştiriciler ve kullanıcılar ağdaki işlemleri okuyabilir ve farklı ağlardan hizmet talep edebilir.

Son olarak; Alibaba Cloud Intelligence uluslararası Web3 çözümleri başkanı Raymond Xiao yaptığı açıklamada yapılan iş birliği için “NEAR Vakfı ve Alibaba Cloud iş birliği, Web3 geliştiricilerini fırsatları keşfetmeleri için desteklemeye devam ederken önemli bir ortaklık oldu” dedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir