Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.367
% 1.64
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.367
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Alibaba Cloud ve Avalanche’tan Dev Ortaklık!

Çin’in önde gelen e-ticaret şirketi Alibaba’nın en popüler servislerinden birisi olan Alibaba Cloud, Avalanche ile bir araya gelerek işletmelerin blokchain teknolojisi kullanıp metaverse inşa etmelerini sağlayacak bir başlangıç platformu üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Cloudverse adı verilen bu platform şirketlerin müşterileriyle daha fazla iletişim kurmak için yeni yollar açarak şirketlerin metaverse alanlarının özelleştirilmesine,geliştirilmesine ve bakıma alınmasına olanak sağlayacak.

Alibaba Cloud ve Avalanche, Aralık 2022’de resmi olarak ilk iş birliklerini duyurmuşlardı. Geçtiğimiz Mart ayında ise Alibaba Cloud, sürdürülebilir Web3 ekosistemleri oluşturmak için Mysten Labs isimli Sui blockchain geliştiricisi ile bir anlaşma imzalamıştı.O zamandan beri platform altyapı ve araçlar sağlayarak Asya merkezli kullanıcılara yardımcı olmaya devam ediyor.

Alibaba Cloud’un uluslararası endüstri çözümleri ve mimari ekibine liderlik eden Raymon Xiao Cloudverse için Avalanche’da metaverse başlangıç platformunu başlatmanın, işletmelerin metaverse yolculuklarına başlamaları ve müşteri deneyimlerini artırırken işletmeleri için yeni olanaklar sunmaları adına heyecan verici bir fırsat olduğunu söyledi.

Alibaba Cloud ölçeklenebilir güvenli bulut altyapısı sunarken, Avalanche ve üçüncü ortak Mua Dao, metaverse alanları oluşturmak için çözümlere odaklanacak. Cloudverse üzerinde başlatılan projelerin yaklaşık 1ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasına olanak sağlayacak ve aynı zamanda düşük maliyetli ve hızlı bir ağ geçidi olacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir