Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.602
% 1.62
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.602
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Justin Sun’dan Memecoin Hamlesi!

Memecoin

Justin Sun,attığı bir tweet ile halka açık kripto cüzdan adresini kullanarak memecoin ticaretine başlamayı planladığını duyurdu

Son haftalarda, kripto pazarında memecoin birimlerine olan ilgi arttı. Memecoinler genellikle pratik kullanım durumları olmayan kripto varlıklardır, ancak hızlı kar arayışı içindeki yatırımcılar arasında popülerlik kazanmışlardır.

Tron’un kurucusu Justin Sun, 11 Mayıs’ta attığı bir tweet ile halka açık kripto cüzdan adresini kullanarak meme coin ticaretine başlamayı planladığını duyurdu. Sun, gelecekteki memecoin ticaretinden kaynaklanan tüm zararları karşılayacağını ve elde edilecek kârları hayır kurumlarına bağışlayacağını belirtti.

Sun, takipçilerini meme coinleri sadece “eğlenmek için” alıp satmaları konusunda uyardı. Ayrıca, bu tokenlerin daha önce yatırım yaptığı kripto borsaları olan Huobi Global ve Poloniex’te listeleneceği garantisi olmadığını da ekledi.

Justin Sun’ın duyurusu, Pepecoin (PEPE) adlı memecoinin son zamanlardaki hızlı yükselişiyle gelen çılgınlığın ortasında geldi. PEPE, Nisan ayında piyasaya sürülen popüler internet meme’i “Kurbağa Pepe”den ilham alan bir meme coindir. Son birkaç haftada PEPE, büyük bir artış yaşayarak %5.000.000’in üzerinde değer kazandı. Aynı zamanda 5 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak (0,00000431$) DOGE ve SHIB’in ardından piyasa değerine göre üçüncü en büyük kripto para haline geldi.

Ancak yazı yazıldığı sırada PEPE’nin fiyatı önemli ölçüde düşmüş durumda. Son 24 saat içinde %13,6 düşüşle ve tüm zamanların en yüksek seviyesinden %60’tan fazla düşüşle 0,000001635$ seviyesinden işlem görüyordu.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir