Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.849
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.849
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

RSK Infrastructure Framework (RIF) Fiyat Analizi

RSK Infrastructure Framework RIF Fiyat Analizi

Bugün sizlerle RSK Infrastructure Framework RIF fiyat analizini sunuyoruz.The RSK Infrastructure Framework, açık ve merkeziyetsiz altyapı protokolü hizmeti sunan bir platformdur.

RIF , merkeziyetsiz uygulamaların (dApps) Bitcoin ağı üzerine daha kolay, hızlı ve ölçeklenebilir bir şekilde geliştirilmesini sağlamayı amaçlar. RIF , Bitcoin ağı üzerinde oluşturulmuştur. Ödeme, depolama ve RNS oluşturma gibi teknolojilere blockchain çözümü sunmaktadır. Projenin kendi kripto parası RIF ise bu hizmetlerden yararlanırken kullanılız. RIF’in nihai hedefi bilgi ve hizmetleri şeffaflıkla değiş tokuş etmektir. İnsanların, eşler arası (peer-to-peer) şekilde koordine olabildiği bir ekosistem yaratmaktır.

RSK Infrastructure Framework RIF Fiyat Analizi

"RSK Infrastructure Framework Analizi

RSK Infrastructure Framework fiyat analiziimizde simetrik üçgen formasyonu oluştu. RIF simetrik üçgen formasyonumuzun üst bandını test ediyor. Ancak bu bölge 0.17$’da bulanan direnç bölgemiz bulunmaktadır. Simetrik üçgenin üst bandının kırılımında karşımıza çıkan direnç bölgesi 0.20$ bölgesidir. Simetrik üçgen formasyonumuzun yukarı kırılım halinde hedef bölgesi 0.45$ seviyeleridir.

RIF eğer simetrik üçgenin üst bandını kıramazsa 0.17$’dan aldığı tepki ile ara destek bölgemiz olan 0.14$ bölgesine kadar gerileme ihtimalini unutmamalıyız. Bu desteğimiz çalışmazsa eğer hem simetrik üçgen alt bandımız hemde alıcıların yoğunlukta olacağı destek seviyemiz 0.11$ bölgesidir. Kısacası simetrik üçgen alt bandımız da kırılırsa fiyat kendini 0.085$ bölgelerine kadar satış yiyebileceğini düşünebiliriz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir