Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.824
% 1.31
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.824
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, O Ülkede Önemli Adımlar Atıyor!

Binance

Dünyanın en büyük kripto borsalarından Binance, ABD yaptırımları sonrası gözünü Birleşik Arap Emriliklerine çevirdi.

Sektörün önde gelen ve piyasa hacmi bakımından en büyük kripto borsası olan Binance son zamanlarda ABD düzenleyici kurumları tarafından büyük bir baskıya maruz kaldı. Borsa bu baskı sonrası gözünü farklı ülkelere çevirdi.

Kripto para borsası Binance, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yaptırımların ardından Birleşik Arap Emirlikleri’ni gelecekteki operasyonları için önemli bir odak noktası olarak belirliyor. Binance Dubai Genel Müdürü Alex Chehade, BAE’nin kripto işletmeleri için güçlü bir ileriye dönük vizyona sahip bir yer olduğunu ve kripto varlıklara karşı dostane bir tutum sergilediğini vurguladı.

Chehade, “Binance, BAE’nin üst düzey liderliğinin bölgeyi Web3 için bir merkez haline getirme arzusunu tespit etti. Fosil yakıtlardan uzaklaşmayı hedefliyorlar ve bunun için kripto paranın büyük bir itici güç olduğunu görüyorlar,” dedi.

BAE’deki açık kripto düzenlemeleri, Binance gibi borsalar için cazip hale geliyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) gibi düzenleyicilerle yaşanan yasal anlaşmazlıkların aksine, BAE’nin düzenleyici ortamı daha olumlu bir görünüm sunuyor.

“Binance burada [BAE’de] çünkü operasyonları kurabileceğimiz ve gelecekte geliştirebileceğimiz garantisi verildi. Belirsizliklerin olduğu bir yerde yerleşmek istemezsiniz. Büyük işletmeler için öngörülebilirlik, planlama ve bütçe oluşturma önemlidir.”

Birleşik Arap Emirlikleri, özel sektör ve düzenleyiciler arasındaki etkileşimin daha yoğun olduğu bir ekosistem sunmasıyla da dikkat çekiyor. BAE’ye taşınan gençlerin akını ve genç nüfusun kripto varlıklara daha olumlu bir bakış açısına sahip olması da bölgenin kripto sektöründe hızla benimsenmesine katkı sağlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir