Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.546
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.546
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ripple İçin Çarpıcı İddia!

xrp ripple

Ripple şirketinin yöneticisi, Ripple’ın geri alım için 5 milyar dolarlık bir planı hakkında yapılan iddiaları yanıtladı.


▪️ Ripple’ın Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, şirketin 10 milyar XRP altcoinini geri almak için planları olmadığını açıkça belirtti. Bu miktar, mevcut piyasa fiyatına göre yaklaşık 5 milyar dolar değerinde.

▪️ Ripple’ın Baş Teknoloji Sorumlusu David Schwartz, söylentiye Twitter üzerinden yanıt vererek bazen XRP satın aldıklarını, ancak bu ölçekte bir geri alım için herhangi bir özel planlarının olmadığını belirtti. Schwartz ayrıca söylentinin resmi bir kaynaktan geldiğine dair bir bilgi olmadığına da dikkat çekti.

Ripple’ın gelecekteki stratejileri hakkında daha fazla ayrıntı için resmi kaynaklara başvurmanın önemli olduğunu şu cümleleriyle vurguladı:

“Bazen XRP satın alıyoruz. Ancak bu söylentinin işaret ediyor olabileceği spesifik bir şey bilmiyorum. Ayrıca resmi bir kaynaktan da bahsedilmiyor.”

▪️ Ripple, üç aylık raporlarında XRP işlemlerini şeffaf bir şekilde açıklamaktadır. 2023’ün ilk çeyreğine ilişkin son raporuna göre, Ripple açık piyasada 2.6 milyar dolar değerinde XRP satın almış ve 2.93 milyar dolar değerinde XRP satmıştır.

▪️ Şirket, bu işlemlerin talep üzerine likidite (ODL) hizmetini desteklemek ve sağlıklı ve düzenli bir XRP piyasasını sürdürmek amacıyla gerçekleştirildiğini belirtmiştir. Ripple’ın bu şeffaf yaklaşımı, kullanıcıların ve yatırımcıların şirketin XRP işlemlerine ilişkin bilgilere erişebilmesini sağlamaktadır. Bu da piyasada güven ve şeffaflık sağlama hedefini desteklediği anlamına geiyor.

▪️ Kripto avukatı John E Deaton, Ripple’ın 10 milyar XRP’yi geri aldığına inanmadığını, bu konuda şirketten duyana kadar şüpheci olduğunu tweetledi. Deaton ayrıca, şirketin geri alım işlemleriyle ilgili herhangi bir resmi açıklama yapmadığını da belirtti.

Binance Hakkında Kötü Haber! Adlı yazımızı incelemek için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir