Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.314
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.314
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cboe, Marjlı Bitcoin ve Ethereum Vadeli İşlemlerini Başlatıyor

Cboe, Ocak ayında Bitcoin ve Ethereum için marj vadeli işlemleri başlatmayı planlıyor.

Şirket bugün yaptığı açıklamada, “Bu lansmanla birlikte Cboe Digital, tek bir platformda hem spot hem de kaldıraçlı türev ticaretini mümkün kılan ilk ABD düzenlemeli kripto yerel kombine borsa ve takas merkezi olacak.” Dedi.

Ayrıca basın bülteninde, Cboe’nin kripto türevleri paketini genişletmeyi ve “düzenleyici onaylara tabi olarak daha sonraki bir tarihte fiziksel olarak teslim edilen ürünleri” eklemeyi planladığı belirtildi.

Cboe, halihazırda Bitcoin, Bitcoin Cash, Ether, Litecoin ve stablecoin USDC için spot vadeli işlemler ticareti sağlıyor.

Cboe Digital başkanı John Palmer yaptığı açıklamada, “Türevlerin kriptoda ek likidite ve riskten korunma fırsatlarını teşvik edeceğine ve bu pazarın devam eden büyümesinde bir sonraki kritik adımı temsil edeceğine inanıyoruz.” Dedi.

Şirket ayrıca, kripto ticaret firmaları B2C2, BlockFills, CQG, Cumberland DRW, Jump Trading Group, Marex, StoneX Financial, Talos, Tastytrade, Trading Technologies ve Wedbush’un lansmanı destekleyeceğini söyledi.

Cumberland DRW’nin küresel başkanı Chris Zuehlke, “Cboe Digital’in düzenlenmiş vadeli işlem piyasalarına güvenli erişim sağlama teklifi, bu yeni oluşan varlık sınıfını olgunlaştırmanın ve daha geniş kurumsal katılımı mümkün kılmanın anahtarıdır” dedi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Cboe Nedir?

Chicago Opsiyon Borsası, Chicago merkezli, ABD’de yıllık işlem hacmine sahip en büyük opsiyon borsasıdır. Chicago Ticaret Kurulu, 1973 yılında Chicago Board Options Exchange’i kurdu. Şirket, 2.200’den fazla şirket, 22 hisse senedi endeksi ve 140 borsa yatırım fonunda (ETF) seçenekler sunar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir