Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.154
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.154
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

XRP ETF Haberi Sahte Çıktı! Fiyat Yükseldikten Sonra Sert Düştü!

xrp etf

Dün akşam ortaya çıkan iddialara göre Ripple(XRP) için Spot ETF başvurusu yapıldı. Daha sonra bu haberin sahte olduğu ortaya çıktı ve fiyat yükseldikten sonra hızlı bir şekilde düşüş yaşadı.


Birisi, BlackRock genel müdürü Daniel Schwieger’i taklit ederek Delaware şirketler listesi web sitesinde XRP tröstünü listelediğini tahmin etti.

Delaware dosyasını inceleyen Twitter kullanıcıları, BlackRock’ın öncü bir borsa yatırım fonu (ETF) olan “iShares XRP Trust”ı başlatmak için başvuruda bulunduğunu iddia eden bilgileri paylaştılar. Bu haber, 13 Kasım’da bir saat kadar süren bir çalkantıya neden oldu.

Dosyalama haberinden sonra XRP, yarım saat içinde %12 değer kazanarak 0,73$ seviyesine yükseldi. Ancak, Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas tarafından başvurunun sahte olduğunun doğrulanmasıyla birlikte, kripto para birimi tüm bu kazançları hızla kaybetti.

Sahte listeleme ışığında Seyffart, Nasdaq tarafından Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na 19b-4 sunumu yoluyla resmi olarak onaylandığı için spot Ether ETF’nin gerçek olduğunu yineledi.

BlackRock, 9 Kasım’da spot Ether ETF için başvuruda bulunmasının ardından ETF hedefleriyle Bitcoin’in ve kripto paralar için yeni çağ başlatmayı planlıyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir